Daib'tan Başarılı Iğdırlı İhracatçılara Plaket

Tarih : 2014-07-05 / Kategori : Genel Haber

Daib'tan Başarılı Iğdırlı İhracatçılara Plaket

                Doğu Anadolu İhracatçıları Birliği (DAİB) verdiği iftar yemeği ile başarılı Iğdırlı ihracatçıları plaketle ödüllendirdi.

                Alyans düğün salonunda yapılan programa; Iğdır Valisi Davut Haner, DAİB Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Şengel, belediye başkanı Murat Yikit,Eş başkan Şaziye Önder,Vali yardımcısı Şenol Kaya ,Emniyet Müdürü Yüksel Babal ,Deftardar Durak Sercan , DAİB Başkan Yardımcısı Sabih Kayhan, Iğdır Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kamil Arslan, kurum amirleri, işadamları ile ihracatçılar katıldı. Programda konuşan DAİB Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Şengel, 17 ilin bağlı olduğu bir mesleki kuruluş olarak faaliyet gösterdiklerini belirtti.

             Doğu Anadolu Bölgesi'ni ihracat rakamlarının daha sonra açıklanacağını belirterek plakete layık olanları kutladı " Iğdır valisi Davut Haner’de,başarılı ihracatçıları kutlayarak şunları söyledi.

              Iğdır’a ilk atandığımda vergi rekortmenleri ödül törenine katılmıştım. Demek ki Iğdırlı iş adamları vergi konusunda ve ihracatta da başarılı bir yere gelmiştir. Iğdır ekonomisi uluslararası ticaret üzerine kuruludur. Iğdırlı iş adamlarının gayretleriyle oluşan bir tablodur bu İleride sınırımızda bulunan ülkelerde istikrar sağlanınca Iğdırlı ihracatçıların daha iyi bir konuma gelerek komşu ülkelere daha çok ihracat yapacağına inanıyorum. Böylece Iğdır ekonomik olarak daha güçlü bir hale gelecektir. ”dedi. Daha sonra vali Davut Haner ihracatta ilk sırada olan İshak Yaycılı’ya plaketini verirken diğer protokol üyeleri de ilk dokuza giren ihracatçılara plaketlerini verdi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.