Baltalı Cinayetin Zanlısı Eşi ve Yiğeni Çıktı

Tarih : 2014-07-07 / Kategori : Genel Haber

Baltalı Cinayetin Zanlısı Eşi ve Yiğeni Çıktı

                Iğdır’da geçtiğimiz Perşembe günü evinde uğradığı baltalı saldırıda hayatını kaybeden 35 yaşındaki C. A.’nın katil zanlısı eşi ve yiyeni çıktı.

               Olay; geçtiğimiz Perşembe günü Doğubayazıt Kavşağı Selvi Sokak'ta meydana gelmişti. Evde bağrışma sesleri duyan komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen polisler, C.A.nın cesedinin yanında eşi 29 yaşındaki Ö. A. ile aynı evde yaşayan yeğeni 23 yaşındaki R.A.'ı da yaralı olarak bulmuştu. Olay üzerine geniş kapsamlı soruşturma başlatan polis, olayla ilgili şüpheli eş Ö, A. Iğdır’daki bir özel hastanedeki, yiyen R. A.nın Erzurum’daki hastanede biten tedavilerinin ardından ifadelerini aldı.

               Emniyette devam eden soruşturmada 2 zanlıda sucunu itiraf etti.

              "AİLENİN APARTMAN BOŞLUĞUNA DÜŞEN ÇOCUĞUN ÖLÜMÜ DE ŞÜPHELİ"

               Olaydan; 15 gün önce Ö.C. A. çiftinin 2 çocuğundan büyüğü olan 11 yaşlarındaki M. A.’nın’da oturdukları apartmanın boşluğuna düşerek ağır yaralanmıştı ve kaldırıldığı hastanede tedavi gördükten bir süre sonra hayatını kaybetmişti. Polis çocuğun ölümü ile ilgili cinayet mi, kazamı? Diye çok yönlü soruşturma başlattı. Aralarında yasak aşk olduğu ileri sürülen eş Ö, yiyen R. A. geniş güvenlik önlemleri altında adliyeye sevk edildi. Olayda kullanılan 1 balta 1 bıçak da ele geçirildi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.