Bimeks, Türkiye'nin En Doğusu Iğdır’da Açıldı

Tarih : 2014-07-25 / Kategori : Genel Haber

Bimeks, Türkiye'nin En Doğusu Iğdır’da Açıldı

                Türkiye'nin ilk teknoloji perakendecisi Bimeks, ülke genelindeki 139'uncu mağazasını Iğdır'da açtı.

                 Yoğun bir katılım olan açılışa Açılışa Iğdır Valisi Davut Haner, Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar, Bimeks Iğdır Şube Müdürü Osman Bahar, Iğdır Belediyesi Eş Başkanları Murat Yikit, Şaziye Önder, Iğdır Emniyet Müdürü Yüksel Babal, Iğdır Defterdarı Durak Sercan, İl Sosyal Etüt Proje Müdürü Sami Çermik, İl Müftüsü Cüneyt Kulaz, İş adamları ve vatandaşlar katıldı.

                     Açılışta konuşan Iğdır Valisi Davut Haner, Iğdır her alanda hızlı bir şekilde gelişmeye devam ediyor. Bimeks’in Iğdır’a gelerek bayi açması Iğdır’ın geliştiğini bir göstergesidir.” dedi. Vali Haner, Bu güzel iş yerini Iğdır’a kazandırdıkları için Bimeks ve bayii yetkilisine şimdiden bol kazanç ve hayırlara vesile olmasını diliyorum.“ şeklinde konuştu. Mağaza açılışında bir açıklama yapan Bimeks Genel Müdürü Arif Bayraktar Bimeks’in büyümeye devam edeceğini dile getirdi.

                      Bimeks Iğdır mağazası, Türkiye'nin en doğusundaki Bimeks mağazası olma özelliğini de taşıyor. Açılışla indirimlerine vatandaşın ilgisi büyüktü. Bimeks Iğdır Şube Müdürü Osman Bahar, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’daki yatırımlarına Hakkari ve Bingöl’den sonra Iğdır'la devam eden Türkiye'nin ilk teknoloji perakendecisi Bimeks, Iğdır halkını "İyi fiyat" ve müşteri memnuniyeti ile buluşturmaya geliyor.“ dedi. Bahar, “Iğdır halkına kaliteli hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız.” şeklinde konuştu. Uygun fiyat ve kaliteli satış sonrası hizmet ile en yeni teknoloji ürünleri bütün dünyayla aynı anda Türk tüketicisinin ayağına getiren Bimeks'in Iğdır mağazası açılışına özel cazip kampanyaları, şehrin değişik noktalarındaki reklam alanlarında ve insertlerde günler öncesinden yerini aldı. Geçtiğimiz aylarda İngiliz Electro World ve Fransız Darty'nin Türkiye'deki mağazalarını satın alan Bimeks, büyümesini Anadolu'da açtığı yeni mağazalarla sürdürüyor. Şirket, kendi geliştirdiği özgün franchise modeli BiMİO (Bimeks Mağaza İş Ortaklığı) ile yurdun her yanına ulaşıyor. BiMİO modeli, alışılagelmiş franchisedan farklı olarak stok ve alacak riskini ortadan kaldırıyor, franchise sahibini de iş ortağı olarak görüyor. Bimeks Iğdır mağazası, şirketin 54. franchise mağazası oluyor. Iğdır mağazasının açılışıyla birlikte var olduğu il sayısını 56'ya yükselten Bimeks, ülke genelinde de 139 mağazaya ulaştı. Bimeks'in her açılışta yaptığı cazip kampanyalar ve indirimler bu açılışta da devam ediyor. Bimeks, Iğdır mağazasının açılışında birçok teknolojik ürünü indirimli fiyatlarıyla vatandaşların beğenisine sundu. İndirimli fiyatlardan yaralanmak isteyen Iğdır’lılar ise açılış öncesinde mağaza önünde uzun kuyruklar oluşmasına neden oldular. 31 Temmuz'a kadar yararlanılabilecek olan indirimlerden bazıları şunlar: LG G3 D855 16GB 1.799 TL iPad Mini 16GB Wi-Fi 649 TL Samsung 28D310 LED TV 649 TL Samsung DW-FN310W/XTR Bulaşık Makinesi 799 TL Lenovo Ideapad G500 1.209 TL

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.