Iğdır’ımızın Başı Sağolsun

Tarih : 2014-08-05 / Kategori : Genel Haber

Iğdır’ımızın Başı Sağolsun

                 Bilindiği üzere ekmeğini kazanmak için Iğdır’dan Kağızman’a yolcu taşıyan sevgili kardeşimiz Ergün Gürel taksisine binen şahıs tarafından katledilmiştir.

                Bu vahim olay basit bir adli olay olarak kalmamalıdır. Olayın adli bir olay olmaktan öte bir esnafımızın, bir kardeşimizin iş yerinde katledilmesi olayıdır. Böylesi bir olayın meydana gelmesi bizleri derinden üzmüştür. Bu üzüntü verici olaydan sonra Taksici Esnafımız, İş güvenliği konusunda gerekli önlemlerini hem kamu nezdinde hem de bireysel anlamda almak zorundadır.

                Dikkatli olmak zorundadır. Başta; Şoförler Odası olmak üzere İş Dünyasını temsil eden Meslek Odaları ve Sivil Toplum Örgütleri ilimizde böylesi bir durumun yaşanmaması konusunda sessiz kalmamalıdır. Bizleri derinden üzen bu olayı IĞDIR GESİAD olarak kınıyor, sorumluların hukuk nezdinde gereken cezasının alınması konusunda takipçi olacağımızı bilinmesini istiyoruz. Sevgili Esnafımız Ergün Gürel’e Allahtan rahmet, kederli ailesi ve tüm esnaflarımızın başı sağ olsun. IĞDIR GESİAD YÖN. KUR. BŞK. Selahattin ÇAYLI

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası