Taksiciler öldürülen arkadaşları için eylem yaptı

Tarih : 2014-08-05 / Kategori : Genel Haber

Taksiciler öldürülen arkadaşları için eylem yaptı

             Iğdır'da müşterisi tarafından öldürülen taksici için arkadaşları ve Iğdır Şoförler ve Otomobilciler odası eylem yaparak cinayeti kınadı.

              Iğdır'da taksi şoförlüğü yapan 2 çocuk babası Ergün Gürel (46) Iğdır'dan aldığı yolcuyu Kars'ın Kağızman ilçesine götürürken, ücret konusunda tartışığı iddia edilen müşterisi S. A. (33)tarafından başına taşla vurularak öldürülmesine meslektaşları ve Iğdır Şoförler ve Otomobilciler odası başkanı Selahattin Artantaş ve yönetim kurulu, Ergün Gürel'in Iğdır'da taksicilik yapan arkadaşları Protesto için kilometrelerce uzun araç kuyrukları oluşturarak cinayeti protesto ettiler.

               Iğdır Şoförler ve Otomobilciler odası Başkanı Selahattin Artantaş tarafından organize edilen protesto sonrası Zübeyde Hanım Bulvarında Basın açıklaması yapıldı. 350 taksici, dün Emek Mahallesi Ordu Caddesi önünde cinayete kurban giden Ergün Gürel için toplandı. Sabah 11.00'de toplanan taksi şoförleri araçlarına Siyah kurdele takarak kilometrelerce kuyruk oluşturdu. Taksi şoförleri, " Bizler ekmek parası kazanmak için gecemizi gündüzümüze katarak direksiyon sallıyoruz.

               Yaptığımız meslek gerçekten çok zor, aracımıza binen kimi insan para vermez, gasp edeni, zorluk çıkartanı her türlü şeylerle karşılaşıyoruz.“ dediler. Iğdır Şoförler ve Otomobilciler odası Başkanı Selahattin Artantaş, öldürülen Taksicinin ailesine başsağlı diledi. Bu tür olayların bir daha yaşanmaması temennisinde bulundu. Taksiciler daha sonra Taksilerine binerek öldürülen taksicinin Atatürk Mahallesindeki evinin önünde kurulan taziye çadırına gitti. Burada Fatiha okuyan taksiciler olaysız bbir şekilde dağıldı.

Facebook Beğenenler

  1. Erdal SARISU 2014-08-05 05:49:05

    Allahtan rahmet diliyorum.Ruhu şad mekanı cennet olsun.GÜREL Aiesinin ve IĞDIR'lı hemşehrilerimin başı sağ olsun." İbrahim kardeşime,kardeşlerine sabırlar diliyorum.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.