Iğdır Müftülüğünden Personeline Veda Yemeği

Tarih : 2014-10-24 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Müftülüğünden Personeline Veda Yemeği

          Iğdır İl Müftülüğü tarafından Osmaniye Düziçi ilçesine tayini çıkan Abdulkadir ULUÇ’a mesai arkadaşları tarafından veda yemeği düzenlendi.

 

        Veda yemeğine İl Müftüsü CÜNEYT KULAZ, İl Müftü Yrd. V. Alaaddin YANARDAĞ, İl Murakıbı Mesut Altın, büro personeli ve İmam – Hatipler katıldı. Duygusal anların yaşandığı yemekte konuşan Abdulkadir ULUÇ; “Öncelikle buraya teşriflerinizden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Böyle bir veda yemeği düzenlediğiniz için emeği gecen başta Sayın İl Müftümüz Cüneyt KULAZ Hocamıza ve diğer hocalarıma teşekkür etmek istiyorum. Hayatımın en güzel 5 yılı burada geçti diyebilirim. Çok güzel dostluklar edindim. Her zaman dostluğumuz ve abi kardeş ilişkilerimiz baki kalacaktır. Buralara kadar zahmet edip geldiğiniz için Sayın İl Müftümüze ve hepinize tekrardan teşekkür ediyorum. Hakkınızı helal edin”diyerek sözlerini tamamladı. 

           Yemeğin sonunda ise katılımcılara konuşma yapan İl Müftüsü Cüneyt KULAZ, “kendisi ile 3,5 yıl boyunca beraber çalıştık, işini layıkıyla yerine getiren, efendiliği ile ön plana çıkan bir mesai arkadaşımız. Tayini çıktığından dolayı kendisini tebrik ediyorum. Yeni görev yerinde de başarılı bir şekilde çalışacağına inanıyorum” dedi. Daha sonra Müftü KULAZ kendisine plaket vererek başarılarının devamını diledi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası