Iğdır Ticaret Ve Sanayi Odası Antalya 5. Yöresel Ürünler Fuarına Katıldı

Tarih : 2014-10-31 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Ticaret Ve Sanayi Odası Antalya 5. Yöresel Ürünler Fuarına Katıldı

          Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) desteği ile Antalya Ticaret Borsası tarafından bu yıl 5.si düzenlenen Yöresel ürünler fuarı 22 ekim 2014 çarşamba günü Antalya Expo center'de Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, TOBB başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu, Antalya valisi Muammer Türker, Türkiye Esnaf ve sanatkarları konfdarasyonu başkanı Bendevi Palandöken, Türk Patent Enstitüsü Başkanı Habip Asan, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Vedat Mirmahmutoğulları, bazı milletvekilleri ve sektör temsilcileri katılımlarıyla açıldı.

 

          SERKA çatısı altında Iğdır, Kars, Ağrı Ticaret ve sanayi odası ile birlikte katılan oda standı yoğun ilgi gördü. Iğdır ticaret ve sanayi odası standın da katık aşı (yoğurt çorbası) başkan Kamil Arslan tarafından dağıtıldı. Yöremiz halk oyunlarının oynandığı yöresel ezgilerimizin çalındığı standımıza yoğun ilgi vardı. Iğdır'ımıza ait reçellerin (Gül, Patlıcan, saralı, şeftali reçeli)sarıkök, nabat, lepe, semeni yedilevin çerezi, boyalı yumurta, yöresel kilimlerin, yöresel bebeklerin sergilendiği standımız ziyaretçi akınına uğradı.Odamız meclis üyesi Yaycılı kardeşler ltd şti.nin distiribitörlüğünü yaptığı Sirab sodası ziyartçiler tarafından çok beğenildi. Ayrıca reçel, sos, meze çeşitleri ile mezitto markası ile pazara yeni giren Sadak İnş. ltd.şti' ne ait ürünleri tadan Titanik otelleri koordinatörü Necdet Vural bey firmamıza ait ürünlerle çok ilgilendi. Birçok otelden firmaya ait iletişim bilgileri alındı. 

            Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ve Başkan M.Rifat Hisarcıklıoğlu 'nın onurlandırdığı stand da Başkan Kamil Arslan, Başkan yardımcısı Efgan Aydın ve Genel sekreterimiz Gökçen Turan hazır bulundu.

             İlimizin tanıtımı ve ilimizde üretilen ürünlerin öne çıkarılması tanınırlığının artması üreticilerin pazara açılmasında etkili olacak, tüm platformlarda Iğdır Ticaret ve Sanayi odası olarak öncülük edeceğimizi belirten Başkan Arslan olumsuz hava şartlarına rağmen bizleri Antalya'da ziyaret eden tüm hemşehrilerimize, Antalyalılara ve Antalya Ticaret Borsası nezlinde YÖREX fuarında emeği geçen herkese teşekkür edildi. 

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.