Kemal Bay “Abimin Katili Bulunsun” Dedi

Tarih : 2014-11-17 / Kategori : Genel Haber

Kemal Bay “Abimin Katili Bulunsun” Dedi

          Iğdır’a bağlı Karakoyunlu ilçesinde vahşice işlenen cinayet sonrası aradan 1 yıl geçmesine rağmen suçlular bulunamadı.

 

         Vahşice öldürülen Kurban Bay’ın Kardeşi Kemal Bay, “Kardeşim Kurban Bay’ın kimseyle husumeti yoktu, kendi halinde biriydi. Kimseye kötülüğü dokunmamış şimdiye kadar kimseyi kırmamıştı. Bu şekilde kimliği belirsiz kişilerce  vahşice öldürülmesi bizleri ve ailesini yıktı. Aradan bir yıl geçmesine rağmen katilleri bulunmadı. Bunun için ailesi olarak gözlerimize uyku girmiyor.  Karakoyunlu ilçesi halkı korku içinde yaşıyorlar. Artık geceleri dışarıya çıkmaktan, tarlaya gitmekten vatandaşta korkar hale geldi.

          Bu olayın gün ışığına çıkması ve katillerin bulunması için yetkililerden yardım istiyorum. Biran önce abimin katillerini bulsunlar. Abimi öldürmemiş, öldürürken adeta oyun oynamışlar, etrafına taşlar çizmiş, çizmelerini çıkararak baş ucuna bırakmışlar, başının üzerine taş bırakmışlar, cebinde bulunan bir miktar parayı almışlar. Bunlara rağmen bir tek ip ucu bulunamıyor. Devletimizden bir kez daha katillerin bulunması için yalvarıyorum. Gerek bizler gerekse ailesi çocukları katiller bulundu diye rahat eder. Yüksek adalet yerini bulur. Yüksek adaletin taktirine sığınıyorum.” dedi.

           Iğdır’da kan dolduran cinayet! 

           80 yaşındaki çiftçi başı taşla ezilerek öldürüldü 

          Iğdır'ın Karakoyunlu ilçesinde 80 yaşındaki Kurban Bay, inek otlatmaya götürdüğü merada başı taşla ezilerek öldürülmüş olarak bulunmuştu. Karakoyunlu ilçesinde çiftçilik yapan 10 çocuk babası Kurban Bay, dün sabah ineklerini otlamaya götürdü. Akşam olmasına rağmen eve dönmeyen Bay'ı yakınları aramaya başladı. Meradaki arama sırasında Bay'ın başı taşla ezilmiş cesedi bulundu. Kurban Bay'ın cenazesi, otopsi için Trabzon Adli Tıp Kurumu'na gönderilirken, olayla ilgili soruşturma başlatılmıştı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası