Tazegün’ün Ankara'ya Bakanlık Müşaviri olarak tayini çıktı

Tarih : 2014-11-20 / Kategori : Genel Haber

Tazegün’ün  Ankara'ya Bakanlık Müşaviri olarak tayini çıktı

              Orman ve Su İşleri Bakanlığının yeni yapılandırılması sebebiyle Bakanlık Müşavirlerinin Merkez ve taşrada çalıştırılabileceği sebebiyle Iğdır eski Çevre ve Orman İl Müdürü Taner Tazegün, Orman ve Su İşlere Bakanlık Müşaviri olarak deneyimlerinden faydalanmak maksadıyla Iğdır’a görevlendirilmişti.

 

            Başarılı çalışma ve projeleri hayata geçiren Bakanlık Müşaviri Taner Tazegün, Iğdır’da yürüttüğü görevinin ardından Ankara’ya atandı.

            Ankara’ya Atanan Bakanlık Müşaviri Taner Tazegün,  “Iğdır'da başta çalıştığım bütün arkadaşlarım ve çok sevdiyim IĞDIR halkına, Iğdır'da görev yaptığım süre zarfında bana gösterdikleri yardım, desteklerinden dolayı herkese çok teşekkür ederim.” dedi.

             Tazegün, “Iğdır’dan ayrılmam Iğdır’ı unutacağım anlamına gelmez, nekadar uzak olsam bile  Iğdır'da yapacağım bir projem daha olduğunu ve bunu mutlaka bir gün Iğdır’a yapacağımı bilmenizi isterim, bu projem yeşil kuşak kent ormanının devamı olacak mesire, piknik, dinlenme yeri ve içinde de salların dolaşacağı bir gölet projesi var, bu projemi hayata geçirmek için çalışacağım.  Ankara'da bütün hemşerilerimin emrinde olduğumu, kapımın herzaman açık olduğunu herkesin bilmesini isterim ve herkese saygılar sunarım.” şeklinde konuştu...

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.