Kasım Ayı Personel Toplantısı Gerçekleşti

Tarih : 2014-11-22 / Kategori : Genel Haber

Kasım Ayı Personel Toplantısı Gerçekleşti

            Iğdır İl Müftülüğü konferans salonunda Kasım Ayı aylık olağan toplantısı iki oturumda İl Müftüsü Cüneyt KULAZ’ın başkanlığında gerçekleşen toplantıya; İl Müftü Yrd. V. Alaaddin YANARDAĞ,  Din Hizmetleri Şube Müdürü Salim TAŞKIN, İmam – Hatipler, Kur’an Kursu Öğreticileri ve Büro personeli katıldı. Ankara Rehberlik ve teftiş başkanlığından ilimize gelen Başmüfettiş Seyit Ali TOPRAK ve Müfettiş Mehmet AYDIN’ da toplantıya katıldılar.

 

           Toplantıda Başmüfettiş Seyit Ali TOPRAK; Din Hizmetleri konusunda katılımcılara bir konuşma yaptı. Din hizmetlerinin daha etkin ve verimli olması hususunda personeli bilgilendiren TOPRAK, Kur’an Kurslarının sayısının ve verilen eğitimin kalitesinin arttırılması yönünde tavsiyelerde bulundu. 

           Ayrıca Camilerin; kadınlara, engellilere, çocuklara ve gençlere daha çok hitap eden mekânlar haline dönüştürülmesi hususunda tespit ve tecrübelerini aktaran Başmüfettiş Seyit Ali TOPRAK, personelin soru, beklenti ve temennilerini dinleyerek personele mevzuat konularında yol gösterici rehberlik hizmetlerinde bulundu. 

           Daha sonra Başmüfettiş Seyit Ali TOPRAK, din görevlilerine, Kur’an Kursu Öğreticilerine ve tüm personele bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

             Ayrıca Gündem maddelerinin görüşüldüğü toplantıda Müftü KULAZ katılımcılara; 27 Kasım da İl Kültür Merkezinde düzenlenecek olan “Ehl-i Beyt Sevgisi Ve Toplumumuzda ki Etkileri” konulu konferansa personelin Cami cemaatiyle birlikte katılmalarını isteyerek toplantı son buldu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası