New Holland Iğdır Plazası Hizmete Açıldı

Tarih : 2014-12-09 / Kategori : Genel Haber

New Holland Iğdır Plazası Hizmete Açıldı

              Türkiye Tarım sektörün lider ismi Türk Traktör’ün New Holland markası, Iğdır’daki bayisi Abdullahoğulları Tic. Ltd. Şirketi plazasını hizmete açtı.

 

              Iğdır’ın tanınmış iş adamlarından Abdullahoğulları Ltd. Şti. sahibi İsmail Demirel,  Melekli yolu üzerinde kurulan plazada tek bir çatı altında çiftçilerin A’dan Z’ye tüm ihtiyaçlarına hizmet vermek amaçlanıyor.

            Açılış programına Iğdır Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen, Belediye Eş Başkan  Murat Yikit, Şaziye Önder, New Holland Bölge temsilcileri, kurum amirleri, iş adamları ile vatandaşlar katıldı.

           Plaza hakkında bilgi veren Abdullahoğulları Ltd. Şti. sahibi İsmail Demirel, Toplamda 2 bin metre kare açık ve bin 700 metre kare kapalı alan üzerinde kurulu plazada; Iğdır ve çevre iller çiftçilerine satış, servis ve yedek parça hizmetlerinin verileceğini belirtti. 

Demirel, “Açmış olduğumuz bu tesisle tarımın geleceğine, bölgemiz çifçisine New Holland markamıza, Türk Traktöre, Koç topluluğuna olan inancımızı yansıtmaktadır. 15 Yıldır hizmet verdiğimiz tarım sektörüne böyle önemli bir tesisi kazandırmanın gururunu yaşıyoruz.  Bizleri yanlız bırakmayan tüm katılımcılara çifçi dostlarımıza gönülden bir kez daha teşekkür ediyorum. Iğdır’ımıza ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Vali Yardımcısı Mevlüt Özmen, Türkiyenin kendi markasını yaratmış olmasının  ve bu markanın dünyanın her yerine ulaştırıyor olmasının haklı gururunu yaşıyoruz. Bu traktörlerin tüm parçalarını kendimiz üretiyoruz. İnşallah Cumhur başkanımızın söylediği gibi kendi aracını yapan bir ülke haline geliriz. Bizim için en kutsal insan Devlet için yöneticiler  için bir kişinin karnını doyuran insandır. Burada 15-25 kişi arası insanın çalışacağı ve istihdam edileceğini öğrendim. Burdan ekmek yiyecekler inşallah bu ekmek kapısı daim olur evlerine ekmek götürürler.” dedi.

       Iğdır Belediye Başkanı Av. Murat Yikit, ise konuşmasında; Iğdır’ın bir tarım ili olduğunu, buradaki yöneticiler olarak bütün enerjilerini Iğdır’da modern tarım yapılması yönünde harcamaları gerektiğini belirterek “Yeşil Iğdır’ımız Beton Iğdır’a dönüşmekte bunun için İş adamlarımıza Müteahhitlerimize, çifçilerimize çok büyük görevler düşüyor. İyi bir tarım yaparak Yeşilimizi koruyalım. Iğdır’ı beton Iğdır olmaktan kurtaralım. Iğdır’ın tarım alanında gelişmesi, tarımda marka il olarak gösterilmesi için tarımın bilimsel ve modern bir şekilde yapılmasından geçiyor. Bir zamanlar bu ülke tarım alanında kendi kendine yeterken şimdi dışarıya bağlı hale geldik.  Biz coğrafik olarak konum olarak iş ve emek olarak bütün ülkelerin önündeyiz. Ama malesef bunu kullanamıyoruz. Burdan son birkez daha  sesleniyorum Yeşil Iğdır’ımızı  beton Iğdır olmaktan kurtaralım.” dedi.

New Holland Bölge temsilcileri,ise Tarım şehri olan Iğdır’a hizmet etmekten çok mutluyuz. 

   Güzel ve yeşil Iğdır4ın güzel topraklarda hayırlı bir işe vesile olmanın gururunu yaşıyoruz. Türk Traktör olarak Traktör sektörünün ilk firmasıyız. 60 Yıldır modern trıma yol veren vizyonumuzla siz çifçilerimizin işini kolaylaştıracak. Verimini ve kazancını artıracak modern üretim tekniklerini öğrenimini kazandıracak 

traktör ve ekipmanları yüksek teknolojiyle uygun koşullarla yedek servis ağıyla sizlere sunmaya çalışıyoruz.”dedi.

 Yapılan konuşmalarının ardından plazanın açılışı; protokol ve iş adamlarının kurdeleyi kesmesi ve yaş pasta kesimi plazanın gezilmesiyle son buldu. 

   

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası