İntihar Etmek İsteyen Genci Emniyet Müdürü Yüksel Babal Tek Hamleyle Kurtardı

Tarih : 2014-12-13 / Kategori : Genel Haber

İntihar Etmek İsteyen Genci Emniyet Müdürü  Yüksel Babal Tek Hamleyle Kurtardı

          Iğdır merkez Zübeydehanım bulvarında bu gün saat 13.00 sıralarında bir iş merkezinin 6. katına çıkan 1986 Karabük doğumlu evli 4 çocuk babası Davut Misoğlu intihar etmek istedi.

 

         Olay yerine itfaye, Ambulans  ve Polis ekipleri gelirken çevrede güvenlik önlemi alınarak binanın etrafı boşaltıldı.

İl Emniyet Müdürü Yüksel Babal, Binanın enüst katında intihar etmek isteyen sara hastası  Davut Misoğlunun yanına giderek biranlık dalgınlığından faydalanarak genci tek hamleyle yakalamayı başardı. Vatandaş bu kurtarmayı alkışla karşılayarak Emniyet Müdürü Babal’a teşekkür etti.

         Aslen Erzurum Horasan ilçesinde oturan Davut Misoğlu 3 gün önce Iğdır’a gelerek iş bulabilirim ümidiyle camiide yatmış iş bulamayınca intihar girişiminde bulunmuş. Horasan’da kaldığı mahallede bakkala borcu olduğunu, sağlık sorunları nedeniyle ilaç parası bulamadığı için bunalıma girdiğini ve intihar etmek istediğini belirtti. Binadan indirilen Davut Misoğlu Iğdır Devlet hastahanesindeki tedavisinin ardından İl Emniyet Müdürlüğüne getirilerek ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı.

    Yetkililerden edinilen bilgiye göre intihar etmeyi kendine adet edindiği belirtilen Davut Misoğlu’nun 2 ay öncede Yalova’da bir binanın 6. katına çıkarak aynı şekilde bakkala borcum var zor durumdayım borçlarımı ödeyemiyorum diyerek intihar girişiminde bulunduğu belirtildi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.