Her Adım Bir Tebessümün Habercisidir

Tarih : 2015-01-25 / Kategori : Genel Haber

Her Adım  Bir Tebessümün Habercisidir

            Gençlik Merkezi Müdürü Şerafettin YİĞİT ve personeli olarak Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü”nü makamında ziyaret etti.

 

         Gerçekleştirilen bu ziyaret kapsamında Gençlik Merkezinin faaliyet ve görev alanı hakkında bilgilendirmelerde bulunan Gençlik Merkezi Müdürü Şerafettin YİĞİT; Gençlik Merkezi Müdürlük olarak; bilinçli, özgüvenli, görev ve sorumluluklarını bilen, yeteneklerinin farkında, kendini gerçekleştirme potansiyeline sahip gençleri aynı pota etrafında toparlayarak sosyal ve kültürel birlikteliği sağlamayı amaç edindiğini, en öncelikli hedeflerinin, gençlerin sanatsal ve sportif faaliyetler çerçevesinde serbest zamanlarını  ilgi, istek ve yetenekleri doğrultusunda değerlendirilmesine fırsat vererek topluma aktif vatandaşlar olarak katılmasını sağlamak ve gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan korumaya yönelik çalışmaları yaptığını, dile getirdi.

Gençlik Merkezi Müdürü Şerafettin YİĞİT; Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yılmaz ARSLAN’ı ile fikir alışverişinde bulunarak gençlerimize daha fazla yararlı olma konusunda karar kılarak birlikte hareket etme sözü aldılar. İlerleyen günlerde merkezimizin projeleri arasına Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezinde ve Sosyal 

Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının görev alanında bulunan bireyleri ziyaret ederek; onlarla gençlerimizi bir araya getirip; gençlerimizin sosyal sorumluluk bilincinin gelişmesinde katkıda bulunma kararı aldılar. Gençlik Merkezi olarak ulaşabildikleri kadar gençlere ve bireylere ulaşarak onlar için bir şeyler yapabilmenin bilinciyle hareket edeceklerini söyledi.

Sosyal Hizmetler İl Müdürü Yılmaz ARSLAN : “Burası insanlığın sorgulanacağı yer ve bizler emanetçiyiz.” diyerek ziyaretten duydukları memnuniyetlerini dile getirdiler. Hayırlı ve güzel şeyler için bir basamak olduklarını hissettirdikleri için kendilerine teşekkürlerini sunarak makamından ayrıldıklarını belirttiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.