Iğdır Sulama Birliğinden İl Genel Meclis Üyelerine, İş Adamlarına Plaket

Tarih : 2015-01-25 / Kategori : Genel Haber

Iğdır Sulama Birliğinden İl Genel Meclis Üyelerine, İş Adamlarına Plaket

        Haber : Özkan AYDIN;  Iğdır Sulama Birliği Başkanı Dadaş Yaltı, Iğdır’da sulama suyu sıkıntısını gidermek için il Özel idaresince ve iş adamlarınca alınan su pompası ve sondaj destekleri sebebiyle tüm il genel meclis üyelerine  plaket hazırlattı. Toplantıya iştirak eden Cabbar Şıktaş, Abbas Akdan, Caner Arslan, DSİ Müdürü İzzet Turan ve İş adamı Yılmaz Okuklu'ya  plaket verildi. 

 

           Anatolia düğün salonunda düzenlenen yemekte konuşan Iğdır Sulama Birliği Başkanı Dadaş Yaltı, “İlimiz geçen yıl büyük kuraklık yaşadı. Ekinlerimiz kurudu. Tek çaremiz Tuzluca barajının yapılmasıdır. Birileri Kuş cenneti yok olacak diyor. Yanlış diyorlar kuş sayısı daha çok artacaktır. Herkes Tuzluca barajının yapılmasına destek vermelidir. Sulama suyu sıkıntısını gidermek için İl genel meclisi üyelerimizin teklifi ve destekleri ile 15 adet su pompası ve motoru alınmasına karar verilmiştir. Yine iş adamımız Yılmaz Okuklu su sıkıntımızı gidermek amacıyla 15 adet su pompası ve motoru almıştır. Kendisine, İl genel meclis üyelerimize, valimize teşekkür ederim.” dedi

          Başkan Yaltı, su pompaları için destek verdiklerinden dolayı il genel meclis üyeleri ile iş adamı Yılmaz Okuklu’ya sulama birliği adına plaket verdi.

           Yılmaz Okuklu’da yaptığı konuşma da “Iğdır benim memleketim, Iğdır’ımızın çiftçilerine katkım olsun diye 15 adet su pompası ve motoru aldım.İnşallah Iğdır’ımızda su sıkıntısı bir daha olmaz. Çiftçilerimizin tarlası kurumaz“ dedi. 

           Toplantıya Iğdır İl Genel Meclis üyeleri, Muhtarlar, İşadamları ve çiftçiler katıldılar.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.