Kanal On4 Genel Müdürü Musa Aydın’ın Acı Günü

Tarih : 2015-02-23 / Kategori : Genel Haber

Kanal On4 Genel Müdürü Musa Aydın’ın Acı Günü

           Caferi Mezhebinin Türkiye'deki en önemli Din Alimlerinden, yazar, şair, tv programcısı ve kanal on4 genel müdürü Musa Aydın’ın babası Hacı Muhittin Aydın, hakkın rahmetine kavuştu.

 

          Merhumun Cenazesi Cumartesi günü Iğdır Sahibuzzaman Camiinden alınarak öğlen namazını müteakiben Oba Köyü mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

          Musa Aydın, babasının cenaze namazını, cemaatin ileri gelenlerinden izin alarak kendisi kıldırdı. Cenaze namazı esnasında ve sonrasında gözyaşlarını tutamayan kanal on4 genel müdürü Musa Aydın cemaate seslenerek ; “Muhterem babamla ölümünden yarım saat önce konuşmuştuk. Ne o, ne de ben yarım saat sonra babamın vefat edeceğini bilmiyorduk. İşte siz müminler de her zaman yarım saatiniz varmış gibi düşünüp buna göre yaşayın. Rabbim amel defterlerimize siyah değil beyaz sayfalar yazsın. Buraya gelip benim ve ailemin yanında olan herkese teşekkür ediyorum” dedi. Hacı Muhittin Aydın için Iğdır Vali Yolu Şair Fuzuli Sokak Güven Gazetesi karşısında  taziye çadırı kuruldu.

Facebook Beğenenler

  1. ŞAHİN BEDİR 2015-02-23 11:47:00

    Sayın hocam Hacı amcayı ALLAH rahmet etsin mekanı cennet olsun.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.