Besti Aydeniz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi Yazar Sinan Yağmur’u Konuk Etti

Tarih : 2015-03-28 / Kategori : Genel Haber

Besti Aydeniz Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi  Yazar Sinan Yağmur’u Konuk Etti

          Besti Aydeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Koordinatörlüğün de şubat ayı itibariyle İl genelinde uygulanmaya başlanan  ‘’Ailemiz her şeyimiz, ağızlar kirlenmesin‘’ projesinin  yaygınlaştırılması için Yazar ve Şair Sinan YAĞMUR’u Kültür Merkezinde konuk etti.  

 

         Tanıtım ve söyleşi programına  İl Milli Eğitim Müdürü Hakan CIRIT, Besti Aydeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi  Müdürü Suat VURAL, Teftiş Kurulu Başkanı Kamuran VURAL, Okul Müdürleri,  öğretmenler,  öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.  

          Proje Koordinatörü Sevilhan TUNABOYLU tarafından proje başlangıcından bu güne kadar yapılan çalışmalar anlatıldı. Projeye destek veren başta  İl Milli Eğitim Müdürü Hakan CIRIT’e, Yıldız Kolejine, Rehberlik ve Araştırma Merkezine, Gençlik Merkezine, İl Müftülüğüne ve Sinan YAĞMUR’a ,  Zehra AVM’ye, Şimşekoğulları İnşaata, Arat Ticarete, Sır Temizlik Ürünlerine teşekkür etti. 

           Yazar Sinan YAĞMUR söyleşiye şiir okuyarak başladı ve  ‘’Ailemiz Her şeyimiz, Ağızlar Kirlenmesin’’ projesinin ve ailenin öneminin vurgulandığı bir konuşma yaparak projenin yaygınlaşmasının gerekliliğini anlattı, ailenin toplumsal önemini örneklerle anlatarak konunun önemini vurguladı.   

           Besti Aydeniz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Suat VURAL ve Proje Kordinatörü Sevilhan TUNABOYLU’ya teşekkür etti ve program bitiminde yazar Sinan YAĞMUR kitaplarını imzaladı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.