Babasının dostlarını ziyaret etti

Tarih : 2015-04-07 / Kategori : Genel Haber

Babasının dostlarını ziyaret etti

               Merhum Ali Osman Ulusoy'un kızı Hülya Ulusoy, babasının hatıralarını yad etmek ve dostlarını ziyaret etmek amacıyla 2 günlük Iğdır gezisini tamamlayarak Iğdır'dan ayrıldı.

 

                Ulusoy şirketler gurubunun duayen ismi, iş adamı Ali Osman Ulusoy ebediyete intikal etmeden önce her fırsatta doğu turnesine çıkar, dost, arkadaş ve müşterileri ile hasbihal ederdi. 2 Ekim 2014 'de toprağa verilen Ali Osman Ulusoy'dan sonra kızı Hülya Ulusoy, Ulusoy Şirketler Gurubunun başına geçti ve hem şirketi yönetmeye başladı, hem de babasının hatıralarını yaşatarak dostlarını ziyaret etmeyi sürdürdü.

                Geçtiğimiz hafta sonu Iğdır'a gelen Ulusoy Şirketler Gurubu Başkanı Hülya Ulusoy ve beraberindeki  Iğdır'lı İşadamı Hakan Aksu, Ulusoy Şirketler gurubu yöneticilerinden Hassoy A.Ş. Satış Müdürü Selim Saral, Hassoy A.Ş. Kamyon Çekici ve Trans Treyler Satış Müdürü Muharrem Eşrioğlu ve  Hassoy A.Ş. Kamyon Çekici ve Tırsan Treyler satış danışmanı Ahmet Özaltındaş'la birlikte Iğdır'a iki günlük bir program düzenlediler.  

                Iğdır'lı işadamı ve Genç Girişimciler Başkanı Nizamettin Taşbağ tarafından akşam yemeğinde ağırlanan Hülya Ulusoy, babasının dostlarıyla keyifli bir akşam yemeği sohbeti geçirdi. Ertesi gün sabah kahvaltısını Kardeşler Uluslararası Nakliyat Firması sahipleri Taner Çankaya ve Üstün Eğrice'ye misafir oldular.

                Melekli Belediye Başkanı Ali Varol, Taşburun Eski Belediye Başkanı Nesip Aksu, Sabri Şıktaş, Dr. Murat Parim, Ali Tunay, Sübahan Gökçebulak, Abbas Akdan, Cabbar Şıktaş, Kurban Gökçebulak, Muharrem Çeçen, Kurban Çeçen, Önay Turan, Alper Turan davette katılanlar arasındaydılar.

                Ulusoy Şirketler Gurubu Başkanı Hülya Ulusoy her iki yemekte yaptığı konuşmada şöyle dedi: "Rahmetli babam için Iğdır her zaman ayrıcalıklıydı. Demek ki haklıymış, burada olmaktan, sizleri tanımaktan ötürü çok mutluyum. Babamın hatıralarını yad etmek, dostlarını, arkadaşlarını ziyaret etmek üzere yola çıktım. Önce kabrini ziyaret ettim ve Iğdır'a gidiyorum deyip yola çıktım. Ekibimle birlikte her zaman Iğdır'ın emrindeyiz. Hakan Aksu  bey bizim ailemizin bir ferdidir. Bizlere göstermiş olduğunuz bu misafirperverlikten ötürü ne kadar teşekkür etsem azdır. Babamın vefatından buyana hiç bu kadar gülmemiştim. Allah sizleri ve Iğdır halkını güldürsün. Ulusoy Şirketler gurubu olarak her zaman yanınızda bir Ablanız, kardeşiniz olduğunu unutmayın." dedi. 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.