İş Adamı Yılmaz Okuklu Sözünü Tutarak Aralık İlçesine Yüz Bin Tl Yardım Etti

Tarih : 2015-04-20 / Kategori : Genel Haber

İş Adamı Yılmaz Okuklu Sözünü Tutarak Aralık İlçesine Yüz Bin Tl Yardım Etti

            Okuklu “MHP’den Aday olsaydım Beni seçerlerdi. Çünkü Halkın istediği, sevdiği adayı seçtiler.” dedi.

 

             Azerbaycan’da iş yapan  iş adamı Yılmaz Okuklu  Iğdır halkına verdiği sözü tutarak Aralık ilçesine 100 bin TL yardımda bulundu.

                 Milletvekili   Aday adayı olduğu süre  içinde Iğdır sulama birliğine  su pompası yaptıran, ayrıca Aralık ilçesinin su sorununu ortadan kaldırmak için su pompası yapma sözü veren Yılmaz Okuklu, Aralık ilçesinde  Azerbaycan’dan beraberinde getirdiği iş adamıyla birlikte yemekli bir toplantı yaparak Aralık ilçesine yapılacak olan  su kuyuları için 100 bin tl parayı peşin olarak Mustafa Güzelkaya’ya  teslim etti.

                Teslim töreninde konuşma  yapan Yılmaz Okuklu, ”Sevgili Iğdır halkı Iğdır da 59 su kuyusu konulu sulama sorununu ortadan kaldırma maksatlı   projeye  desteğim devam ediyor. 

         100 bin TL’yi   Aralık ilçemizde  oturan Mustafa Güzelkaya’ya teslim ediyorum.  ileriki haftalarda da sanayi camisi tamiri ve Iğdır sulama birliğine katkılarım  devam ettirilecektir. Verdiğim sözü tutmaya devam edeceğim. Iğdır benim memleketim. Hizmetin en güzeline layıktır. Sözüm sözdür aday olmadım diye sözümden vaz geçecek değilim. Iğdır’a her şartta hizmet için varım, olacağımda. Iğdır benim gönül sevdamdır. Birlik beraberlik içinde Iğdır’ımıza hizmet edeceğim. Ben halkın gönlünde taht kuran birisiyim. MHP den aday adayı olsaydım kesin liste bir olurdum beni seçerlerdi. Çünkü MHP tabanın sesine kulak vererek halkın istediği adayı seçiyor.  Bu süreçte de sevilen bir kişiyi aday koymuştur. Başarılar diliyorum. Boraltan da kurşuna dizilen Azerbaycan Türklerine üzülen göz yaşı döken Sayın Cumhurbaşkanımız Tayyip Erdoğan’ın benim bir Azerbaycan Türkü’nün aday adayı olduğundan haberi olmamıştır. Olsaydı mutlaka bir Azerbaycan Türkü’nü aday yapardı. Ben buradan Ak parti yönetimine sesleniyorum temayül  yoklamasından ben çıktığıma inanıyorum neden  bu temayülü göz önüne almadınız. Sayın Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza Okuklu anlatılmadı. Iğdır gerçeği anlatılmadı. Iğdır’ın statejik konumuyla ilgili neden  bilgi verilmedi.  Bu konuda açıklama bekliyorum. Cumhurbaşkanımızı seviyorum. Ben aday olsaydım Iğdır’da ırkçılık  bitecekti.” dedi.

                Iğdır’ı çok sevdiğini söyleyen Okuklu, bir iş adamı olarak yatırım ve yardımlarımız devam edecek şeklinde konuştu.

Mustafa Güzelkaya’da Yılmaz Okuklu’ya teşekkür ederek “şimdiye kadar siyasetçiler hep vaat etti. Ama Yılmaz bey vaat ettiklerini aday olmadığı halde yerine getirdi. Gönlümüzün  adayıdır. Aday etmeyenlere söylenecek çok  sözümüz var. Sandıkta söyleyeceğiz.” diye konuştu.

 

Facebook Beğenenler

  1. enes 2015-04-21 07:46:17

    Sayın Okuklu İgdir da yapılan temayül yoklamasında birinci Ferdi Turan ikinci ise Nurettin aras olmuştu. Haberiniz yok galiba??

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.