Iğdır'da Okul Müdürlerine Yönelik 2012 - 2013 Eğitim - Öğretim Yılı 1. Dönem Toplantısı Yapıldı

Tarih : 2012-09-27 / Kategori : Gündem

Iğdır'da Okul Müdürlerine Yönelik 2012 - 2013 Eğitim - Öğretim Yılı 1. Dönem Toplantısı Yapıldı

Cumhuriyet İlköğretim Okulu Konferans salonunda okul müdürlerine yönelik 1.dönem toplantısı yapıldı. Toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş, İlçe Milli Eğitim Müdürleri, ildeki Müdür Yardımcıları ve Şube Müdürleri katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürü açılış konuşmasında Eğitim-Öğretim ile ilgili çalışmaları hakkında bilgiler verdi.
Dincer Ateş, Müdürlük tarafından yapılan proje ve çalışmalara gerekli katılımın sağlanması gerektiğini ve bu çalışmaların okul müdürlerine yararlı ve gerekli olduğunu, planladıkları proje, çalışma ve seminerlerin devam edeceğini söyledi. Müdürlüğükleri tarafından yapılacak olan proje, çalışma ve seminerlerde okul müdürleri tarafından yeni çalışmalar ve hedefler belirlenmesi gerektiğini ekledi. Müdürlükleri ve okullarıyla ilgili iş ve işlemlerin daha sağlıklı yürümesi için gerekli çalışmaları yakinen takip ettiğini, okullardaki sorunlarla ilgili başka kurumlara değil direk Müdürlüğümüzde görev yapan Müdür Yardımcıları, Şube Müdürleriyle görüşülmesi gerektiğini söyledi. Sorunları çözme aşamasında İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Müdür Yardımcılarımız, Şube Müdürlerimiz ile görüşülerek gerekli çözümlerin en kısa zamanda yapılması için elimizden gelen çalışmaları yapacağımıza inanmanızı istiyoruz diye ekledi.
Ayrıca Müdür Ateş; “Görev süremiz boyunca ilin eğitim konusunda ihtiyaçlarının giderilmesi için proje ve çalışmalarımız devam edecektir. Yaylacılık döneminde devamsız öğrencilerin okullara devamının sağlanması için gerekli çalışmaların başlatıldığını, özelikle SODES, TÜBİTAK, Avrupa Birliği Projelerine başvurular için gerekli hassasiyet gösterilmesi gerektiğini, her okuldan en az bir proje başvurusu yapılmasını istediğimizi bilmenizi istiyorum” dedi.
2012-2013 Eğitim–Öğretim yılında ilimizin başarısının artması için okul müdürleri, öğretmen ve öğrencileriyle beraber çalışmalı, Iğdır ili başarısını birlikte değiştirmeli şeklinde konuştu.
İl Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş,  toplantı salonundan ayrılırken okul Müdürlerine katılımlarından dolayı teşekkür ederek yeni eğitim-öğretim yılı için başarılar diledi.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.