Kızılay'dan Kurban Bağışı Çağrısı

Tarih : 2012-10-05 / Kategori : Sağlık

Kızılay'dan Kurban Bağışı Çağrısı

Türkiye Kızılay Derneği Iğdır  şubesi başkanı Tahir Artantaş, Kurban Bayramı`nda vatandaşların kurbanlarını Kızılay`a bağışlamalarını istedi.

Artantaş, yaptığı yazılı  açıklamada, Kızılay`ın vatandaşların dini vecibelerini yerine getirmesine aracı olmak, hem de ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Kurban Kampanyası düzenlediğini ve bu kampanyaya kamuoyunun büyük ilgi gösterdiğini söyledi.
Iğdır'da kurban bağışlarının çok az olduğunu kaydeden Artantaş, "Iğdır halkı bilmelidir ki yapılan her bağışın 20 katı Iğdır'da ihtiyaç sahiplerine geri geliyor.  Daha fazla kurban bağışının yapılmasını bekliyoruz. Yapılan bağışların kesimi  tamamen dini vecibeler yerine getirilerek yapılıyor" dedi.
Artantaş, Türk Kızılayı, bağışçılarımızdan aldığı vekaletle, kurbanları dini kurallara uygun olarak kestirip, hijyenik koşul ve standartlarda paketleterek yıl boyunca konserve olarak ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaktadır.
Böylelikle halkımızın moral değerleri içerisinde en değerlisi olan yardımlaşma bilincinin bir göstergesi olan vekaletle kurban kesiminin huzur ve güven içinde kurumumuz aracılığıyla yapılması sağlanmakta ve bir “yardımlaşma seferberliğine” dönüştürülmektedir.1 hisse vekâleten kurban bedeli 675 TL, 380 USD ve 310 EURO’dur. Bağışçılarımıza İnternet ve 168 Çağrı Merkezinden yapacakları Kurban bedeli ödemelerinde 3 taksit olanağı sunulmaktadır. Kurban bağışı döneminde Türk Kızılayı’na vekâlet verme yoluyla bağışta bulunabilirsiniz. Bunun için www.kizilay.org.tr bağış sayfası veya 168 ücretsiz çağrı merkezinden taksitle kurban vekaleti verilebilmektedir. Kurban bağışı elden makbuz karşılığı Kızılay Iğdır Şube Başkanlığı’na başvurulabilecek. Veya banka aracılığıyla da tahsil edilebilecek.” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası