Iğdır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tarafından "Herkes için Spor Yürüyüşü" Programı Gerçekleştirildi

Tarih : 2012-10-24 / Kategori : Kültür & Sanat

Iğdır Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Tarafından

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel  Müdürlüğü tarafından 81 ilde eş zamanlı olarak yaz etkinliklerinin kapanışı, kış etkinliklerinin başlangıcını temsilen ”Nerede Hareket Orada Bereket” sloganı ile düzenlenen ve ayrıca Bakanlığımızın 1. Yılı kutlamaları çerçevesinde yapılan ” Herkes İçin Spor Yürüyüşü” programı Mehmet Çavuş Anıtı önünden  halk yürüyüşü ile başlayarak  Belediyenin önünde Halk oyunları gösterisi, müzik dinletisi ve spor etkinlikleriyle devam etti..

Iğdır Gençlik Hizmetleri Ve  Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılan konuşmada, halkımıza ve spor severlere şu bilgiler verildi.
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ilimizde bu yıl yapılan Yaz Spor Okullarına ilimiz genelinde Atletizm, Voleybol, Badminton, Boks, Buz Hokeyi, Güreş,Basketbol,Taekwondo, Judo,Karate, Kick Boks, Masa Tenisi, branşlarında ve “Koşabiliyorken Koş “ projemiz ile toplam 2300  çocuk ve gencimize spor yapma imkanı sağlandı. Amacımız bu katılımın her yıl katlanarak artmasıdır. Yaz boyunca ülkemiz genelinde yürütülen faaliyetlerde yaklaşık 1 milyon insana spor yaptırılması sağlandı. Kış aylarında ise tüm spor tesislerimiz halkımıza (yetişkinler ve çocuklar) açık olup, herkesi spor yapmaya davet ediyor ve diyoruz ki! Gençler Bizim Tesislerimize Takılın.
Ayrıca Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüz bünyesinde yapılan sportif ve kültürel faaliyetlerin tamamı ücretsiz olup, gençlerimizin ve çocuklarımızın spora ve sosyal faaliyetlere katılımını her geçen gün arttırmanın hedeflendiği belirtildi.
Halkımızın yoğun ilgi gösterdiği programımız kapsamında;
Halk Oyunları gösterisi (Kafkas ve Halay) Müzik Dinletisi ve Spor Faaliyetleri gerçekleştirildi. Açılan Stanta Gençlik Merkezi çalışanları tarafından vatandaşlarımıza Bakanlığımız ile ilgili dergi ve şapka dağıtıldı.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası