MHP Iğdır Milletvekili Dr. Sinan OĞAN'ın Kurban Bayramı Mesajı

Tarih : 2012-10-27 / Kategori : Duyurular

MHP Iğdır Milletvekili Dr. Sinan OĞAN'ın Kurban Bayramı Mesajı

Türk-İslam aleminde bayramlar manevi duyguların ön plana çıktığı, saf hislerle hareket edilen bir nevi öze dönüş zamanlarıdır.

Ettiğimiz ibadetlerimizle yüce Yaradana, işlediğimiz hayırlarımızla birbirimize yaklaştığımız bayramlar elbette hepimiz için güzellikleri de beraberinde getirmektedir.
Dargınlıkların bitip, küskünlüklerin sonlandığı bayramlar aynı zamanda bir başlangıçtır. Umarız ki, bu Kurban Bayramı Türk milleti için de kötülüklerin geride kaldığı kapıların iyiliklere açıldığı bir dönüm noktası olacaktır. Bu bayramda da hoşgörü ile samimiyete, atılacak adımlarla kardeşliğin ve fedakarlığın en güzel örnekleri sergilenecektir.
Terör olaylarının sıklıkla tekrarlanmaya devam ettiği bugünlerde mutluluğumuzun anahtarı olarak görülen bayramlar, bütünleştirici niteliği sayesinde ülkemizde asırlardır birlikte yaşamanın kutsallığını bizlere bir kez daha anlatmaktadır. Paylaşmanın anlamının arttığı Kurban Bayramında zengini, fakiri; yaşlısı, genci; etnik kökeni fark etmeksizin tüm Türk milleti aynı toprakları paylaşmanın fevkalade hissini idrak etmektedir.
Teröre kurban verdiğimiz şehitlerimizin sona ermesi ve bu topraklarda artık kanın sadece Kurban Bayramı’nda akması dileğiyle Iğdırlı hemşerilerimiz başta olmak üzere Türkiyemizin, bütün Türk dünyasının ve İslam aleminin Kurban Bayramının hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan temenni ederiz.
Dr. Sinan OĞAN
Milliyetçi Hareket Partisi
Iğdır Milletvekili

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.