Iğdır Üniversitesi Futbol Takımı Galibiyete Doymuyor

Tarih : 2012-11-06 / Kategori : Spor

Iğdır Üniversitesi Futbol Takımı Galibiyete Doymuyor

Iğdır Üniversitesi Futbol Takımı Bölgesel Amatör Ligin 5. haftasını da galibiyetle kapattı. Iğdır Üniversitesi Futbol Takımı deplasmanda yaptığı mücadelede Gümüşhane Kelkit Hürriyet Spor’u devirerek grubundaki şampiyonluk iddiasını perçinledi.


Deplasmanda Gümüşhane Kelkit Hürriyet Sporla karşılaşan Iğdır Üniversitesi Futbol Takımı zorlu geçen mücadelede Halil Ünsal ve Ayberk Kutluğ Tuncer'in attığı gollerle Kelkit Hürriyet Spor'u 2-1 geçmesini bildi.
Maça hızlı başlayan Iğdır Üniversitesi Futbol Takımı aradığı golü maçın başlarında bularak devreyi 1-0 önde kapattı. Ancak, maçın başındaki tempoyu ikinci yarının başlarında bulamayınca Kelkit Hürriyet Spor’un beraberlik golüne engel olmadı. Maçta, ikinci yarının tamamına yakını beraberlik ile geçti.  Maçın son bölümünde Iğdır Üniversitesi Futbol Takımı gol için ataklarını artırarak galibiyet golüne 90+4 de ulaştı. Atılan galibiyet golü ile sona eren maçtan sonra tüm futbolcularımız deplasmandan üç puanla dönmenin sevincini yaşadılar.
Iğdır Üniversitesi Futbol Takımı Teknik Direktörü Mehmet Şaşmaz’ın maç sonrasında yaptığı açıklamada tüm futbolcularını gösterdikleri mücadeleden dolayı kutlarken bu maçın şampiyonluk yolunda önemli bir aşama olduğunu vurguladı. Mehmet Şaşmaz açıklamasında Gümüşhane Halkına ve Kelkit Hürriyet Spor yönetimine gösterdikleri misafir perverliğe ve centilmenliklerinden dolayı teşekkür etti.
Iğdır Üniversitesi Futbol Takımı önümüzdeki hafta grubunun kuvvetli takımlarından Çayeli Spor ile kendi sahasında mücadele edeceği maçta, şampiyonluk yolunca büyük bir engeli daha aşmayı hedefliyor.

 

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası