Koçbağ Tarım’dan Melekli Spora Malzeme Yardımı

Tarih : 2012-11-10 / Kategori : Spor

Koçbağ Tarım’dan Melekli  Spora Malzeme Yardımı

       Koçbağ Tarım Yetkilisi Turgay Bağrı,  Melekli Spor takımına Malzeme yardımında bulundu.
    Turgay Bağrı, “Amacımız sporu toplumun bütün kitlelerine yaymak, çocuk ve gençlerimizi içki, sigara ve tüm zararlı alışkanlıklardan korumaktır. Ayrıca vatanını, milletini seven, ruhen ve beden sağlığı yerinde, fair-play anlayışı içinde sportmen bir nesil yetiştirmek için gençlerimizin serbest zamanlarını en iyi şekilde değerlendirmelerini sağlamak ve sosyal uyumlarını artırmaktır. Bu amaçla sportif faaliyetlerde bulunan gençlere Koçbağ Tarım olarak genç futbolcularımıza futbol malzemeleri temin ettik.” dedi.
    Melekli Spor Başkanı Uğur Artantaş, Koçbağ Tarım Yetkilisi Turgay Bağrı’ya Melekli spora yapmış olduğu malzeme desteğinden dolayı teşekkür ediyorum.
    Iğdır’lı ve Melekli iş adamlarımızının herzaman desteğini gördük onlarada ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.
    Artantaş, “Elimizden geldiğince Melekli sporu bir yıl gibi kısa bir sürede kurduk ve hak ettiği yere getirmeye çalışıyoruz.  Ayrıca Iğdır Halkımızı semt sahasında  oynanan maçlarımıza davet ediyoruz.  Bu sene Melekli sporumuz şampiyonluk mücadelesi vermektedir. İlk Maçımızı Aras sporla yaparak 7-1 yenerek ilk günden kendini gösterdi. Melekli sporu bu seviyeye getirmekte emeği geçen tüm futbolcularımıza, Takım hocamız Aliasker Kumak’a çok teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.
   

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası