MHP Iğdır Milletvekili Dr. Sinan OĞAN’ın 10 Kasım ATATÜRK’ü Anma Günü Mesajı

Tarih : 2012-11-12 / Kategori : Duyurular

MHP Iğdır Milletvekili Dr. Sinan OĞAN’ın 10 Kasım ATATÜRK’ü Anma Günü Mesajı

    Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, 10 Kasım Atatürk’ü Anma Mesajı Yayınladı. Oğan Mesajında şunları söyledi; Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK’ün bundan 74 yıl önce Hakk’ın rahmetine kavuşması ülkemizi yediden yetmişe yasa boğmuştur. Bu 10 Kasım’da da gurur, sevinç ve burukluğu bir arada yaşamaktayız. İlkeleriyle saygın bir düşünce adamı, reformlarıyla cumhuriyetimizin mimarı ve kazandığı zaferlerle başarılı bir kumandan olduğunu tüm dünyaya göstermiştir.
    10 Kasım tarihlerinde Atamızı anmak yetmemekte, asıl olan onu anlamaktır. Bugün, yas tutmak yerine Atamıza verdiğimiz sözleri tutmak gerekmektedir. Onun değerlerini savunmak, ülkemizi Mustafa Kemal ATATÜRK’ün dediği gibi muasır medeniyetlerin seviyesine çıkarmak bizim başlıca görevimiz olmalıdır. Kendisinin “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır; ama Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır” sözünün doğruluğunu ispatlamak bizlere düşmektedir.
    Son dönemde Atatürk dönemini karalamaya çalışan boş heveslerle karşı karşıya bulunmaktayız. Unutulmamalıdır ki, Türk milleti, hiçbir zaman kendi reklamlarını Atamızın aziz hatırasını lekeleyerek yapan sözde aydınlara prim vermeyecektir. Atatürk dönemine çamur atmayı marifet sayan bu kimselerin karşısında her zaman Atatürk’ümüzün ülküsünün bekçisi, Başbuğumuz Alparslan TÜRKEŞ’in düşüncelerinin savunucusu olan milliyetçi hareket tüm gücüyle mücadele etmektedir. Atamızın aramızda olmayışının 74. yılında işgalcilere karşı ülkemizin her tarafında destan yazan 81 ilimizi eyalet yapmaya çalışanlara karşı direnişimiz sonuna kadar sürecektir. Milli mücadelenin meşalesini yakan ATATÜRK’ün sevgisi yüreklerden, çabaları akıllardan hiçbir zaman silinmeyecektir.
    Milli değerleri önde tutan bir başöğretmen, karizmatik bir lider, onurlu bir devlet adamı olan kurtuluş mücadelemizin ulu önderi Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK’ü yokluğunun 74. yılında rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz…

Facebook Beğenenler

  1. Guest 2012-11-14 13:44:00

    Oğuz Yurdu Iğdır’ımızın düşman işgalinden kurtuluşunun 92. yılını tüm içtenliğimle kutlarım.<br />Saygılarımla-Ali NARGÜN-İZMİR

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası