Rektör Yılmaz’dan Kurtuluş Mesajı

Tarih : 2012-11-15 / Kategori : Duyurular

Rektör Yılmaz’dan Kurtuluş Mesajı

    Iğdır  Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz, Iğdır’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 92. Yıldönümünü için kutlama mesajı yayınladı
    Aziz milletimiz, ebediyen sahibi olacağı özgürlüğünü ve bağımsızlığını, tarihin derinliklerinde gerçekleştirdiği büyük mücadeleler sonucunda kazanmıştır. Milletimiz, yurdumuzun her köşesinde giriştiği bu özgürlük mücadelesinde topyekûn gösterdiği kahramanlık destanları ile tüm dünya milletlerine örnek olmuştur.
    Iğdır, 14 Kasım 1920 günü Türk’ün bağımsızlığından asla vazgeçmeyeceğini bir kez daha tüm dünyaya haykırmıştır. Milletimizin bağımsızlığına olan büyük tutkusu, yurdun her köşesinde olduğu gibi, 92 yıl önce Iğdır’da da kendini göstermiş, verdiği büyük mücadele ile Iğdır Halkı, bağımsızlığına olan sevdasını bir kez daha ispatlayarak, milletine karşı görevini yerine getirmiştir.
    Bugün, Iğdır’ın Kurtuluş Günü’nü sevinç ile kutlarken, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkmalıyız. Bizler için yaşamsal önemi olan değerlerimizi gelecek kuşaklara aktarmalıyız. Bu Kurtuluş Günü vesilesi ile kutsal vatan topraklarımız için göğsünü siper ederek şahadet şerbetini içmiş tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla yâd ederken, Yüce Allah'tan aziz milletimize bir daha o karanlık günleri yaşatmamasını temenni ederim.
               Saygılarımla.
    Prof. Dr. İbrahim Hakkı YILMAZ
         Iğdır Üniversitesi Rektörü

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası