Iğdır İl Sağlık Müdürlüğünde Devir Teslim Töreni Yapıldı

Tarih : 2012-11-22 / Kategori : Sağlık

Iğdır İl Sağlık Müdürlüğünde Devir Teslim Töreni Yapıldı

  Iğdır’da ilk defa Sağlık Müdürlüğünde devir teslim töreni yapıldı.

    Iğdır’da 7 yıldır  İl Sağlık Müdürü olarak görev yapan Dr. Seyfettin Yeşilboya, Memleketi olan Ağrı il sağlık müdürlüğüne atandı.
    Yeşilboya, 21 Kasım`da görevini Dr. Alpaslan Erol’a devrederek yeni görevine başladı.                    İl Sağlık Müdürlüğü makamında yapılan devir teslim törenine Iğdır Devlet Hastahanesi Başhekimi Bülent Kaya, Hastahane Müdürü Hüseyin Yanardağ, İl Halk Sağlığı Müdürü Dr. Timur Yusufoğlu, müdür yardımcıları, şube müdürleri ve birim sorumluları katıldı.
    BAŞARILAR DİLEDİ
    Devir teslim töreninde konuşan Dr. Seyfettin Yeşilboya “Halkımızın sağlık hizmetlerine kolay ulaşımını ve memnuniyetini artırmak için yapılan çalışmalarımızda ve bu alanda elde edilen başarıda herkesin önemli bir payı var. İşbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz. Bu düşüncelerle çalışma arkadaşlarıma tek tek teşekkür ediyor ve yeni dönemin hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Yerine atanan Dr. Alparslan Erol’a ve ekibine başarılar diledi.
    PERSONELLE VEDALAŞTI
    Çalışanlarının hassasiyetlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Dr. Yeşilboya “Sağlık teşkilatının yeniden yapılanma sürecinde iyi bir iletişim ve daha üst düzey sağlık hizmeti için, her üç kurumun da üzerine düşen görevi yerine getireceğine inanıyorum” dedi.             Konuşmaların ardından Dr. Seyfettin Yeşilboya, Dr. Alparslan Erol’a başarılar dileyerek devir teslim töreni gerçekleştirildi. Her iki kurum müdürü birbirilerine şilt verdi.
    İl Sağlık Müdürü Alparslan Erol, “almış olduğum görevi layıkıyla yerine getireceğime inanıyorum. Tek amacımız Iğdır’a eniyi hizmeti sunmaktır.” dedi.                Daha sonra Personelle de vedalaşan Yeşilboya, yeni görevine başlamak üzere Sağlık Müdürlüğü`nden ayrıldı.

Facebook Beğenenler

  1. Guest 2012-11-29 23:12:33

    hayirli ugurlu olsun igdirimiza igdirli birisi

  2. Guest 2012-11-29 23:13:37

    basarilarinin devamini dileriz

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.