HYP İl Başkanı Gülay Aras" Iğdır'ı Hava Kirliliğinden Kurtarın"dedi

Tarih : 2012-12-07 / Kategori : Siyaset

HYP İl Başkanı Gülay Aras

        Halkın Yükseliş Partisi (HYP) İl Başkanı Gülay Aras, Ak parti il başkanı Mustafa Buluş ve MHP milletvekili Sinan Oğan arasında yaşanan Iğdır’a hizmet tartışmalarının boş işler olduğunu herkesin Iğdır’ı hava kirliliğinden kurtarılması için caba sarf etmesi gerektiğini söyledi.
        Aras, yaptığı yazılı açıklamada “Iğdır da O Kadar Sorun Varken Sayın Vekilimiz Sinan Oğan Ve Akp İl Baskanı Mustafa Buluş Beyin basında söz dalaşına bir anlam veremiyorum  Iğdır’da o kadar sorun varken hava kirliliği ,kanalizasyon sorunu çevre kirliliği ve bir çok sorunları görmezden gelinmesi ve çare bulunmaması vatandaşı üzerken hizmet konusunda tartışma içine girilmesini anlamsız buluyorum.
    Her iki siyasetçiden isteğim Iğdır’ı bir an önce hava kirliliğinden kurtarmak için caba sarfetmeleridir.”dedi.
         Bugün Iğdır halkı kirli hava ile mücadele ediyor. Diyen Aras,Akşam saatlerinde dışarı çıkılmıyor.Ak parti İktidarı Iğdır sınıra kadar gelen doğalgazı neden Iğdır’a getirip dağıtamıyor.Şehrin her yerinde kanalizasyon tıkanıyor. Kanalizasyon suları içme sularına karışıyor. Bu konuya neden el atılmıyor. Bu sorunları çözün ondan sonra tartışın yapılan işleri kimin ne yaptığını herkes çok iyi biliyor ”şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

  1. Guest 2012-12-28 21:22:49

    sayın başkanım,günümüzün en büyük sorunlarından başında hava kirliligi,temiz icme suyu,atık suların,yeniden saglıklı şekilde yaşama ve cevreye kazandırılmasıdır,bu konudaki tespitlerinize aynen katııyor,teşekkür ediyorum.

  2. Guest 2013-01-07 18:04:03

    Ben teşekkür ederim değerli vatandaşımız heleki son günlerde sokakta yürüyemez olsuk histen bastan acilen bi çözüm getirilmesi gerekiyor.Gülay ARAS

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası