Vefat ve Teşekkür

Tarih : 2012-12-11 / Kategori : Duyurular

Vefat ve Teşekkür

Ailemizin büyüğü olan sevgili Babamız “ŞEVKET ÜNVER’in vefatı nedeniyle bizleri yalnız bırakmayan acımıza ortak olan ve ayrıca şehir dışında ikamet edipte telefonla aramak suretiyle taziye ve başsağlığı dileklerini ileten taziye yerimize gelerek acımızı paylaşan ve bizleri yalnız bırakmayan  cenaze törenimize katılan  taziyelerini bildiren Başta Sayın Valimiz AHMET PEK, İl Müftüsü CÜNEYT KULAZ,  Emniyet Müdür yardımcısı MEHMET GÜVEN,  İl genel Sekreteri FERHAT AKKUŞ, Ehlibeyt Alimler Derneği başkanı VELİ BEDER ve üyelerine  Kurum Müdürlerine Belediye Başkanlarımıza Sivil toplum kuruluşları ve Siyasi Parti Temsilcilerine  ilimiz  Esnafına   tüm dost ve hemşerilerimize sonsuz teşekkür eder  saygı ve sevgilerimizi sunar babamıza Allah’tan rahmet dileriz..”
ÜNVER AİLESİ

Facebook Beğenenler

  1. Guest 2012-12-28 11:56:39

    merhum amcamiz h. seffket unverin vefatindan buyuk uzuntu duymaktayiz. allah rahmet etsin. geride kalanlara allah sabir versin. D.UNVER VE AILESI.

  2. Guest 2012-12-28 11:58:50

    amcamiz merhum h.sefket unverin vefatindan buyuk uzuntu duymaktayiz. allah rahmet etsin. mekani cennet olsun. allah geride kalanlarina sabir versin. D.UNVER VE AILESI.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.