MHP Iğdır Milletvekili Dr. Sinan OĞAN’ın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

Tarih : 2013-01-11 / Kategori : Duyurular

MHP Iğdır Milletvekili Dr. Sinan OĞAN’ın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı

    Gazeteciler, dünyanın her yerinde yaşananları bizlere hızlı bir şekilde ileterek, adeta bizlerin gözü, kulağı olmuştur. Kalemiyle gerçeği yazan, kamerasıyla gerçeğe ışık tutan ve fotoğraf makinesiyle gerçeği gösteren gazeteciler son derece önemli bir görevi ifa etmektedirler.
    Demokrasinin gerekliliklerinin başında gelenlerden biri basın özgürlüğüdür. Toplumu bilgilendirmek için haber peşinde koşan gazetecilerimiz aynı zamanda doğruluk ve tarafsızlığın peşinde koşması gerektiği unutulmamalıdır. Milletimize bilgi vermek için çaba gösteren gazetecilerimizin diğer bir görevi milletimizin düşüncelerini, duygularını geniş kitlelere aktarmak olmuştur. Medyanın sesini kısmaya çalışan iktidar partisi bir an önce medyanın iktidarın borazanı değil milletin sesi olduğunu anlaması ve bu çerçevede hareket etmesi gerekmektedir.
    Bunların yanında, bazen savaşta, bazen günlerce evinden uzakta görev yapan ve zor şartlar altında çalışmalarına devam eden ulusal ve yerel gazetecilerimizin sorunlarıyla ilgilenmek önceliklerimiz arasında bulunmalıdır. MHP, bu bağlamda, vatanının haberlerini milletine iletmeye çalışan gazetecilerimizin görevlerini en iyi şartlarda yerine getirme ortamının sağlanması, basın mensuplarımızın çalışma şartlarının iyileştirilmesi, özlük haklarının garanti altına alınması için çalışacaktır.
    Bu duygu ve düşüncelerimizle, başta Iğdır’da yaşananları dünyaya aktaran Iğdırımızın yerel basın mensupları hemşerilerim olmak üzere, dürüstlük ve tarafsızlık için çalışan bütün gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlarız.
    Dr. Sinan OĞAN
    MHP Iğdır Milletvekili

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.