MHP Iğdır Milletvekili Dr. Sinan OĞAN, Mecliste En Çok Gündem Dışı Konuşma Yapan Milletvekili Oldu

Tarih : 2013-01-21 / Kategori : Siyaset

MHP Iğdır Milletvekili Dr. Sinan OĞAN, Mecliste En Çok Gündem Dışı Konuşma Yapan Milletvekili Oldu

    TBMM Başkanlığı tarafından yapılan istatistiklerde Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır Milletvekili Dr. Sinan OĞAN, 24. yasama yılı istatistiklerine göre Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde en fazla gündem dışı konuşma yapan milletvekili oldu. Daha çok seçim bölgelerinin sorunlarının gündeme getirildiği “gündem dışı konuşma” konusunda kendi seçim bölgesini meclise en çok taşıyan vekil unvanını da Iğdır Milletvekili Dr. Sinan OĞAN aldı. Seçim bölgesi ve memleketi olan Iğdır’da yaşananları birçok kez meclis gündemine getiren MHP Iğdır Milletvekili OĞAN, Türkiye’de yaşanan sorunlar hakkında da gündem yaratan konuşmalara imza attı.
    Milletvekilinin bölgesinin sorunlarını, önemli gördükleri ve aciliyeti olan konuları meclis çatısı altındaki altında ifade etmek için kullandıkları gündem dışı konuşmalarda birinciliğin dokuz konuşmayla MHP Iğdır Milletvekili Sinan OĞAN, MHP Isparta Milletvekili Nevzat KORKMAZ ve MHP Kütahya Milletvekili Alim IŞIK’a ait olması TBMM Başkanı Cemil ÇİÇEK’te de rahatsızlığa neden oldu. Meclis Başkanı ÇİÇEK, başkan vekillerine yolladığı genelgede gündem dışı konuşma yapmamış veya daha az konuşma yapmış milletvekillerine öncelik verilmesini belirtti.
    OĞAN, ne olursa olsun çabalarının her şart altında devam edeceğini söyledi ve “Iğdırımız için, Türkiyemiz için çalışmalarımız sürecek ve sesimiz kısılmayacak. Bilinmelidir ki, genelge başkanın, meclis milletindir. Milletimizin istekleri doğrultusunda onların vekili olarak aynı tempoda gerçekleri ve doğruları gündeme getirmeye devam edeceğiz” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.