Yabancı Heyet Iğdır SGK'yı Ziyaret Etti

Tarih : 2013-03-02 / Kategori : Sağlık

Yabancı Heyet Iğdır SGK'yı Ziyaret Etti

        Sosyal Güvenlik ve yaşlılara yönelik sunulan hizmetlerin mahallinde tespiti için Iğdır’da  bulunan yabancı  heyet SGK  İl Müdürlüğünü  ziyaret etti.
         Ziyarette konuşan İl Müdürü Asım Göveren ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek heyette yer alan Almanya, Fransa ve Polanya dan katılan misafirlere ülkemizde gerçekleştirilen Sosyal güvenlik reformu  ile Iğdır’da ki sosyal güvenlik verileri hakkında bilgi verdi.
        Kendi ülkelerindeki emeklilik şartlarının ağırlığından bahseden heyet üyeleri de Türkiye’nin böyle bir reformu gerçekleştirmiş olmasından dolayı taktirlerini ifade ettiler.Özelikle üç ayrı Sosyal Güvenlik kurumunun kısa bir süre içerisinde tek çatı altında  sorunsuz bir şekilde birleştirilmiş ve mevzuatınında buna paralel tekleştirilmiş olmasını büyük bir başarı olarak nitelediler.

Facebook Beğenenler

  1. Guest 2013-03-03 12:41:11

    saygilar.yabancilarin bizim s.g.k.ya gelip hemde igdira ziyaretde bulunmalari hayra alemet deyil.bunun yurt disinda yasayan igdirlilarin arastirilmasi olabilir ... ya hala anlamadikmi bu yabancilar bizden birsey öyrenmeye gelmez.bizden birsey almaya,calmaya,karistirmaya,gelir...

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.