Kış Sporları ve Kayak Sevgisi Gelişiyor

Tarih : 2013-03-04 / Kategori : Spor

Kış Sporları ve Kayak Sevgisi Gelişiyor

    Kayak Federasyonu Iğdır İl Temsilcisi Eczacı Kenan Açıkel ”Iğdır Halkının Gençlerin, Kız ve Erkek öğrencilerimizin  kayak sevgisi her geçen gün artıyor.“ dedi.
    Açıkel, “Uzun yıllardan beri bazı arkadaşlarımızla kayak sporu yapmaktayız.               Eksiyaratta bu sporu yapmak için Erzurum Palandöken kayak merkezine  ve Sarıkamış’a gitmekteyiz. Bu kış kayak sezonunda Sarıkamış’a kayak yapmaya gidenlerin sayısının bir hayli arttığını gördüm.
    Her meslek guruplarından Eczacılar, Avukatlar, Doktorlar, Adliye’den, İş Adamlarımızdan ve gençlerimiz, Öğrencilerimiz, gibi bazen günü birlik veya hafta sonu konaklayarak kalan, hafta sonu kayak öğrenerek geçirenleri görmekteyiz. Buda gösteriyorki Palandöken’in ve Sarıkamış’ın  yakın olması bu spora ilgiyi artırmaktadır. Bizlerde kayak sporu yapanlar olarak ilimizde genç arkadaşlarımızla bir araya gelerek Iğdır kış sporları ve Kayak spor klübünü kurduk.
    Artık Iğdır’da kış sporları ve kayak spor kulübümüz var diyebiliriz. Genç kardeşimiz Erkan Arslan başkanlığında yönetim kuruluyla birlikte kulüp faaliyetlerini yürütecekler. Iğdır’da bizlerin asıl görmek ve duymak istediğimiz Kış sporları olan  kayak ve Snovbord’u genç nesile sevdirmek onları kayak hocaları nezninde hazırlayıp alt yapıyı oluşturup Iğdır’ı temsilen kış sporu kayak yarışmalarımıza katılmalarını sağlamak ve başarılar elde etmek olacaktır. Ben burdan gazeteniz aracılığı ile Iğdır Kış sporları ve kayak spor kulübünün başkan ve yönetim kurulunu tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.