Kadınder'den 8 Mart Kadınlar Günü Mesajı

Tarih : 2013-03-08 / Kategori : Duyurular

Kadınder'den 8 Mart Kadınlar Günü Mesajı

          KADINDER yönetim kurulu her yıl olduğu gibi bu yılda, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü, dünyadaki tüm kadınları, kadın hakları için mücadele edenleri ve onların önderlerini, kadın dayanışmasına katkı koyan herkesi selamlamaktadır.
    Sadece nüfusun değil, hayatın da yarısı olan kadınların, birlikte hayat mücadelesi verdikleri erkeklerle eşit haklar ve eşit fırsatlara sahip olarak eşit koşullarda bütün insanlık için daha iyi bir gelecek araması insan olmasının gereğidir. Hayat mücadelesinde olduğu gibi demokrasi mücadelesinde de kadınların erkeklerle eşit şartlarda yer alması, sadece kadın haklarının gelişmesinin değil, demokrasimizin gelişmesinin de koşuludur. Erkek egemen anlayış, hayatın her sahasında olduğu gibi demokratik yaşam içinde de kadının önündeki en etkin engeldir. Bu engelin aşılması için egemenlerden yardım ve insaf beklemek yerine, kadın kendi yolunu açmak için çaba göstermelidir.
    KADINDER Yönetim Kurulu olarak bu düşünce anlayış içinde ülkemizdeki ve dünyadaki tüm kadınların Kadınlar Gününü kutlar, gelecek günlerin eşit haklara, eşit fırsatlara ve eşit koşullara ulaşma mücadelesinde kadının daha ileri gitmesini diler, KADINDER adına, hem cinslerimizi hak mücadelesi veren “Özgür Kadının Sesi” olan KADINDER çatısı altına mücadele vermeye sesliyoruz.
            Leyla TOPÇU
 Anadolu Kadınlar Derneği                                                   KADIN-DER Yönetim
             Kurulu Başkanı

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası