Karakoyunlu Belediye Başkanı Deliktaş'ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

Tarih : 2013-03-08 / Kategori : Duyurular

Karakoyunlu Belediye Başkanı Deliktaş'ın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı

           Karakoyunlu Belediye Başkanı Ziyat Ali DELİKTAŞ, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün tüm dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam özlemlerini ve isteklerini dile getirdikleri, birlik ve beraberlik günü olarak kutlandığını belirtti.
            DELİKTAŞ, Tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nün kutladığını dile getirerek, "Türkiye Cumhuriyeti'nin odak noktasında yer alan kadınlarımız, üstlendikleri misyonu ve yaşatma görevini hiçbir fedakarlıktan çekinmeden yerine getirmiş, modern ve çağdaş Türkiye'nin oluşmasında söz sahibi olmuşlardır. Kadınlarımız, ekonomik ve sosyal yaşamın ayrılmaz parçaları, üretimin etkin unsurlarıdır. Ülkemizde, her alanda başarılı çalışmalar yapan kadınlarımızın siyasette ve diğer alanlarda daha fazla temsil edilmeleri ve etkin rol üstlenmeleri övünç kaynağımızdır" diye konuştu.
    Türkiye'de kadın haklarını yasalarla korunduğunu vurgulayan DELİKTAŞ, mesajını şöyle tamamladı:
            "Büyük Önder Atatürk'ün öngörüsüyle, kadınlarımız her alanda erkeklerle eşit koşullarda olacak şekilde yasal düzenlemeler, birçok dünya ülkesinden önce hayata geçirilmiştir. Kadınlarımızın sorunlarına sahip çıkarak, kadın hakları konusunda önemli gelişmeler sağlanmaktadır. Kadın-erkek eşitliğinin gerçekleşmesi için gösterilen çabaları destekliyor, tüm vatandaşlarımızı bu konuda üzerine düşen sorumlulukları yerine getirmeye davet ediyorum."                                                                                                           
        Ziyat Ali DELİKTAŞ
       Karakoyunlu Belediye Başkanı

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.