Türkiye Üçüncüsü Ekrem Kızılkuş Rektör Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz’ı Ziyaret Etti

Tarih : 2013-03-14 / Kategori : Spor

Türkiye Üçüncüsü Ekrem Kızılkuş Rektör Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz’ı Ziyaret Etti

    Türkiye Muay Thai Federasyonu tarafından geçtiğimiz hafta sonu Alanya’da düzenlenen 2013 yılı Türkiye Şampiyonasında üçüncü olan Ekren Kızılkuş Rektör Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz’ı ziyaret etti.
    Doğu Anadolu Bölge Şampiyonasında başarılı  maçlar çıkararak bölge birinciliğini alan Iğdır Üniversitesi Spor Kulübü sporcusu Ekrem Kızılkuş, başarısını Türkiye şampiyonasında devam ettirerek Divüsyon Dalında Türkiye üçüncüsü oldu.
    Türkiye Şampiyonasında yaptığı maçlarda sakatlanmasına rağmen, dalında Türkiye üçüncüsü olan Iğdır Üniversitesi Spor Kulübü Sporcusu Ekrem Kızılkuş Iğdır’a gelir gelmez Iğdır Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Tamer Eryiğit, Sağlık Kültür Daire Başkanı Ahmet Kızılkurt ve Antrenörü Murat Kızılkuş ile birlikte Rektör Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.
    Rektör Prof. Dr. İbrahim Hakkı Yılmaz, “Ülkemizde yeni yeni tanınmaya başlayan Muay Thai sporunda, Iğdır Üniversitesi Spor Kulübü Sporcularının Türkiye Şampiyonası gibi büyük bir organizasyonda mücadele ederek derece alması, üniversitemiz adına gurur verici bir gelişmedir. Iğdır Üniversitesi Spor Kulübünün aldığı başarılar üniversitenin ve Iğdır’ın adının geniş çevrelere duyurulmasına vesile olacaktır. Bu da kalkınma çabası içerisindeki ilimize büyük fayda sağlayacaktır. Üniversitemizin Spor Kulübünde faaliyet gösterilen her alanda alınan başarılarda imzası bulunan, Iğdır Üniversitesi personeline ve özveri ile çalışmalarını sürdüren sporcularımıza teşekkür ediyorum” diyerek bitirdi.
    Prof. Dr. Yılmaz ziyaretin sonunda, Iğdır Üniversitesi Spor Kulübü Muay Thai sporcusu ve Türkiye üçüncüsü Ekrem Kızılkuş ile birlikte antrenörü Murat Kızılkuş’a Iğdır Üniversitesi adına başarılarının devamını dileyerek çeşitli hediyeler verdi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.