"Yılın Doktorları"Ankara'da buluştu

Tarih : 2013-03-20 / Kategori : Sağlık

         14 Mart Tıp Bayramı kutlamaları çerçevesinde 81 ilden seçilen doktorlar, kürsüye önlükleri ve boyunlarındaki steteskoplarıyla çıktı.
      Başkent Ankara da Devlet Tiyatroları Leyla Gencer Sahnesinde düzenlenen, 14 Mart Tıp Bayramı "Yılın Doktorları ve Sağlık Çalışanları Ödül Törenine" ilimizden yılın doktoru seçilen Dr. Ercan Aras’da katıldı.
       Iğdır’ı temsilen giden Dr. Ercan Aras "Yılın Doktorları", ödülünü Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu'nun elinden aldı.
         Müezzinoğlu konuşmasında, 81 ilden gelen hekimlerle olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, tüm sağlık çalışanlarının bayramını kutlayarak doktorluğun önemine dikkat çekti ve "bu mesleği icra ettiğim için her zaman Allah'a şükrediyorum" dedi.  
    Program  Cumhurbaşkanlığı'nın internet sitesinde yer alan bilgiye göre, Gül 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla Çankaya Köşkü'nde resepsiyon verdi.
     Resepsiyona Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas ve Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Nihat Tosun ile 81 ilden ''Yılın Doktorları'' ve 6 ilden ''Yılın Sağlık Çalışanları'' katıldı.
          Gül resepsiyonda, sağlık çalışanlarını, 14 Mayıs Tıp Bayramı vesilesiyle Çankaya Köşkü'nde ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu ifade etti.
     Sağlık Bakanı Sayın Dr. Mehmet Müezzinoğlu’nun takdimi ile Altın Stetoskop ödülünü alan Dr. Ercan Aaras,  dönüşünde İl Sağlık Müdürünü makamında ziyaret ederek mutluluğunu paylaştı.
      İl  Sağlık Müdürü Dr. Alpaslan Erol’da ”Kendilerini tebrik ederek insan odaklı başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.” dedi.
        Erol, “Iğdır’da görevini severek yürüten ve yaptığı hizmetlerle orada halkın teveccühünü kazanmış bir doktor kardeşimiz. Bu yıl Iğdır’da yılın doktorluğuna layık görüldü. Ben kendilerini tebrik ediyorum, hizmet ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Iğdır’da fedakarca çalışan tüm doktorlarımızı ve tüm sağlık çalışanlarımızı da kutluyorum"diye konuştu.

Facebook Beğenenler

  1. Guest 2013-03-20 08:59:09

    Ercan bey gerçekten Iğdır'a faydalı olmuş bi insandır. Binlerce insan kendisinden direkt yada dolaylı yoldan fayda görmüştür. Kendisini tebrik ediyorum. Malesef Iğdırdaki önceki sağlık yöneticileri hep partizanlık, faşizanlık yaptıkları için böyle büyük insanların kıymetini bilememişler, hep siyasi menfii rant peşinde koşmuşlardır. Sağlık Müdürü Alpaslan EROL'a da yeni görevinde başarılarının devamını dilerim. İnşallah Sağlık müdürlüğünde yıllardır yapılması gereken revizyonu gerçekleştirir. Sağlık Müdürlüğünü hantallığından ekonomik ve siyasi rant odağı olmaktan ve en önemlisi çayın bile topile göre ısmarlandığı bir yer olmaktan kurtarır.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.