Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürleri Hizmet İçi Eğitim Semineri İlimizde Yapıldı

Tarih : 2013-03-21 / Kategori : Spor

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürleri Hizmet İçi Eğitim Semineri İlimizde Yapıldı

     9 İl’in Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürleri "Hizmet İçi Eğitim Semineri" için Polisevi konferans salonunda bir araya geldi.
    Spor Genel Müdürlüğü tarafından iller arasında koordineyi sağlamak ve illerdeki spor hizmetlerinin çıtasının daha yükseklere çıkartılmasını sağlamak amacıyla bölgelere ayrılan illerden Ağrı, Ardahan, Bayburt, Erzincan, Erzurum, Hakkari, Iğdır, Kars, Muş ve Van’dan oluşan bölge İlleri Hizmet içi Eğitim Semineri Iğdır’da yapıldı.
          Iğdır Polisevi konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya 9 İl müdürünün yanı sıra, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Hukuk Müşaviri Zübeyt Aydın'da  katıldı.
            Toplantıda Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Gürhan Yıldız, Iğdır'ın Coğrafi konumu, Spora yönelik Nüfus dağılımı ile İl Müdürlüğü Tesislerini ve Çalışmaları hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Daha sonra Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü Hukuk Müşaviri Zübeyt Aydın'da Spor Genel Müdürlüğü Teşkilat ve Yapısı hakkında İl müdürlerini bilgilendirdi. Zübeyt Aydın; Sporcunun ödüllendirilmesi, sporcunun yaşam tarzına önem vermesi, Tesisleşme konusunda Doğu İllerine yapılan yatırımlar ile sporun ülkemiz üzerindeki tarihini ve bakanlığımızın hedeflediği sporcu kitlesi konuları hakkındaki sunumundan sonra İl Müdürlerinin soruları ve Aydın’ın cevaplarından sonra İl Müdürlerinin tesisleri gezmeleri ile İlimizden ayrıldılar.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.