Alparslan Türkeş 16. Ölüm Yıldönümünde Anıldı

Tarih : 2013-04-05 / Kategori : Siyaset

Alparslan Türkeş 16. Ölüm Yıldönümünde Anıldı

    Merhum Alparslan Türkeş’in ölümünün 16. yıl dönümü nedeniyle Iğdır’da ülkücüler, Kuran-ı Kerim okuttu, ardından helva dağıttı.
    Iğdır Ülkü Ocakları tarafından düzenlenen etkinliğe çok sayıda ülkücü katıldı. MHP İl Başkanı Cahit Erol başta olmak üzere çok sayıda partili ve vatandaşlara helva dağıtıldı.
    Iğdır Ülkü Ocakları Başkanı Ersoy İçer, Rahmetli Alparslan Türkeş’in Türk-İslam ülkücülüğünün kurucusu olduğunu belirterek, “Alparslan Türkeş, memleketin içinde bulunduğu sıkıntılarla nasıl yol göstereceğini gösteren bir kutup yıldızıdır. Biz de onun izinde, bu kutlu davaya ses verip, yürek verip, can vereceğiz. Ömrümüzü bu davaya feda ettik ve feda edeceğiz. ‘Cennet mekan hepiniz bir Türk bayrağısınız, bayrağa leke sürmeyin’ derdi. Biz de onun gösterdiği yerde yolumuza devam edeceğiz” dedi.
    MHP İl Başkanı Cahit Erol ise, Iğdır Ülkü Ocakları’na düzenledikleri etkinlikten dolayı teşekkürlerini dile getirerek Alparslan Türkeş’in TBMM’de konuştuğu sözlerin oluşturduğu bir kitaptan alıntılar okudu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası