TFF FEM Çalışmaları Iğdır'da Küçüklerin Futbol Şöleni içinde Yapıldı

Tarih : 2013-04-23 / Kategori : Spor

TFF FEM Çalışmaları Iğdır'da Küçüklerin Futbol Şöleni içinde Yapıldı

       Türkiye Futbol Federasyonunun Türkiye’nin birçok ilinde organize ettiği seçme olarak 2001-2002 doğumluları kapsayan (FEM) Futbol Eğitim Merkezleri çalışmaları devam ediyor.
            Iğdır’da Antrenör Mehmet Güraras nezaretinde devam eden seçmeler ve çalışmalar büyük ilgi görüyor.
                 Bu çalışmaları yerinde görmek ve ziyaret etmek amacıyla Futbol Federasyonundan Bülent Ayyıldız ile   eski Beşiktaşlı futbolcu  Necdet Ergün  hoca Iğdır’a gelerek çalışmaları yerinde izlediler.
               Stadyumu dolduran minik futbolcular bir şenlik ve karnaval eşliğinde cıvıl cıvıl bir görüntü sergileyerek birbirleriyle yarıştılar en güzel futbolu oynamaya çalıştılar.
             Futbol Federasyonundan Bülent Ayyıldız “Bu cıvıl cıvıl  çocukları görmek insanı mutlu ediyor hepsi istekli ve başarılı geleceğin futbolcuları olabilirler.Biz bu bölgeye geliyoruz. İleride daha yetkililer gelip gençleri çocukları seçeceğiz. Yetenekli futbolcular var hocalarını dinlerlerse başarılı olurlar.” dedi.
            Antrenör Mehmet Güraras, ”Güzel bir etkinlik yaptık. Çocuklarımızın hevesli olması bizleri sevindiriyor. Federasyondan gelen arkadaşlar çocuklarımızı izlediler, memnun oldular. Amacımız çocuklarımızı ahlaklı iyi bir şekilde yetiştirmektir. 66 ilde bu çalışmalar yapılıyor. 2001-2002 doğumlular arasından seçtik, ileride iyi yıldızlar çıkar.” dedi.
    Federasyon yetkilileri Iğdır’da futbola temel oluşturacak bir zeminin oluşturulduğunun, bu düzenin devam ettirilmesi durumunda yıldız futbolcular çıkabileceğini söyleyerek Iğdır’dan memnun ayrıldılar.
    Minik futbolcular da, seçmelere  katıldıklarını, seçilmek için mücadele ettiklerini belirttiler.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.