AK PARTİ İL DANIŞMA KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Tarih : 2008-03-03 / Kategori : Genel Haber

 AK Parti Mart ayı il danışma kurul toplantısı yapıldı.
 Parti binasında bir araya gelen AK Parti yönetim kuruluna seslenen İl Başkanı İbrahim Akkuş:    “Iğdır'da Milletvekilliği seçiminde 4 bin oy alan AK Parti  bizim dönemimizde oyunu 19 bine çıkararak bir milletvekili kazanmıştır... 

 Şimdi hedefimiz yerel seçimlerde bütün belediyeleri almaktır. Bunun için daha çok çalışmamız lazım. Son günlerde il başkanlığım ile ilgili bazı dedikodular çıkarılıyor. Şunu buradan belirteyim ki beraber yola çıktığımız siz arkadaşlarım istemedikten sonra, sizler yanımda olduğunuz sürece   kimse beni görevden alamaz. Almaya da gücü yetmez. En azından yerel seçimlere kadar buradayım bu böyle biline... Ayrıca Milletvekilimizle aramızda herhangi bir sorun yoktur. Burası büyük bir ailedir. Ufak tefek sorunlarımız olsada önemli değildir. Sizden iste yim dedikodulara kulak asmayın yerel seçimler için çalışın" dedi.
 Belediye başkanları adına konuşan Karakoyunlu İlçesi Belediye Başkanı Ziyat Ali Deliktaş'da "Dünya lideri başbakanımız Tayyip Erdoğan'ın emirleri doğrultusunda çalışıyoruz. Milletvekili çıkardık, şimdi hedefimiz bütün belediyelikleri özellikle il belediyesini almaktır. Bunun için çalışmalıyız" şeklinde konuştu.
 Toplantıya ilçe ve belde  belediye başkanları, il genel meclis üyeleri ve yonetim kurulu üyeleri katıldılar.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.