Tan Demirkaya MHP Iğdır Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını Açıkladı

Tarih : 2013-06-13 / Kategori : Siyaset

Tan Demirkaya MHP Iğdır Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını Açıkladı

    Belediye Başkanlığı seçimleri yaklaştıkça  MHP’de aday adayı sayısı da artmaya başladı.                    
            Iğdır MHP Belediye Başkanlığına Aday Adaylığını açıklayan Tan Demirkaya kalabalık bir taraftar topluluğu ile Haydar Aliyev parkından yürüyerek MHP il binasına geldi.
      Burada MHP il başkanı Cahit Erol ve Başkan yardımcısı Nevzat Sucu ve partililer tarafından karşılanan Tan Demirkaya adaylık dilekçesinİ İl Başkanı Cahit Erol’a verdi.
          Daha sonra adaylığı ile ilgili konuşma yapan Tan Demirkaya ”Yıllardır davamıza gönül veren biri olarak şunu açık yüreklilikle belirtmek isterim ki, Adaylık bana nasip olur veya olmaz, Genel Başkanımızın, Genel merkezimizin, İl teşkilatımızın hep emrinde olacağım. Asla çok değerli aday adayı büyüklerimle ve arkadaşlarımızla bir yarış içinde olmayıp adaylık öncesi ve sonrasında hep beraber Iğdır için çalışacağız.” dedi.
       Tan Demirkaya konuşmasında şunları söyledi: ”30 Mart 2014 yılında yapılacak Yerel Seçimler Iğdır’ımız için bir Kader seçimi olacaktır. Bugün aile olarak uğrunda can verdiğimiz ve bu şehitlik mertebesi ile hep gurur duyduğumuz, çizgisinde asla kopmadığımız halkımızın tek yürek olduğu Milliyetçi Hareket Partisi çatısı altında Iğdır Belediye Başkan aday adaylığı için İl Başkanımıza dilekçemi sundum.     Iğdır’da yaşayan, Iğdır’ın sorunları ile her gün karşılaşan ve bu sorunları çözmek için kafa yoran bir kardeşiniz olarak Iğdırlı hemşerilerimizin çok daha iyisine layık olduğunu düşünüyoruz. Biz Iğdır’ı yönetmeye talibiz, MHP Belediyesi olarak Iğdır’ı geleceğe taşıyacak yeni bir imar planı yapmayı, kış aylarındaki hava kirliliği sorununu çözmeyi, alt yapı ve çevre temizliğini sağlamayı, İşsizliği azaltacak çözümler bulmayı, komşu ülkelerle özellikle Azerbaycan’la olan ticari ilişkilerimizi geliştirmeyi ve sınır ticaretinden bütün Iğdırlıların eşit bir şekilde faydalanmasını sağlamayı, Iğdır’ımızın daha güvenli daha yaşanır bir hale gelmesi için Mülki idarelerle devamlı ortak çalışma içinde olacağız.
       Iğdırımıza istihdam yaratmak için kuracağımız uzman ve dinamik kadrolarla beraber hem Iğdırımızdan, hem Türkiyemizin diğer şehirlerindeki hemşerilerimizden ve yurtdışında yaşayan İşadamlarımızdan Iğdırımıza yatırım yapması için bütün kaynaklarımızı ve gücümüzü kullanacağız.
    Şunu açık yüreklilikle belirtmek isterim ki, Adaylık bana nasip olur veya olmaz, Genel Başkanımızın Genel merkezimizin İl teşkilatımızın hep emrinde olacağım. Asla çok değerli aday adayı büyüklerimle ve arkadaşlarımızla bir yarış içinde olmayıp adaylık öncesi ve sonrasında hep beraber Iğdır için çalışacağız.  Iğdır’da her kesin, her kesimin, Iğdırlı hemşerilerimiz gibi Iğdır’da çalışmaya, yaşamaya gelmiş ve bizim artık kendilerini Iğdırlı olarak gördüğümüz değerli vatandaşlarımızın da adayı ve başkanı olacağız. Yüce Allah çıktığımız bu kutlu yolda, kutsal davamızda Iğdır’ımız için hayırlısını nasip eder inşallah. Bu vesileyle bütün hemşerilerimize teşekkür eder saygılarımı sunarım.”
    MHP Iğdır İl Başkanı Cahit Erol’da yaptığı konuşmada  “Önümüzdeki yerel seçimler için partimizden aday adayı olmak isteyen kişiler adaylık müracaatında bulunuyorlar. Tan Demirkaya kardeşimizde bu gün Parti Başkanlığımıza müracaat ederek Partimizden Iğdır Belediye Başkanlığı Adaylığı için resmi başvurusunu yaptı. Allah hayırlı uğurlu etsin.  Takdir Genel Merkezimizindir. Hangi adayı partimizden aday olarak gösterirse bizde onu destekleyip kazanması için bütün gücümüzle çalışacağız. Tan Demirkaya’nın adaylığının hayırlı olmasını diliyor kendisini kutluyorum” dedi.
    Erol, “son zamanlar da partimizden rahatsız olanlar var. Gezi parkı olayında niye yoksunuz diyenler var, ilk başta masumene bir direnişti şu anda iş PKK ve benzeri örgütlerin eylemine dönüşmüştür. Ne zamanki ABD, MHP’nin oyu %21 geçti demiştir. Gezi parkı olayı gerçekleşmiş kamuoyunun dikkati  bu yöne olmuş. PKK ‘ya verilen Güneydoğu tavizi unutturuluyor. Kürdistan’ın sınırları çiziliyor. Bu işte de AKP - BDP el eledir. Ülkücüleri olayların içine çekmek istiyorlar. Genel başkanımız bu oyuna gelmedi. Bizler yeterince şehit verip bedel ödedik.” şeklinde konuştu.
       Tan Demirkaya ile MHP de aday sayısı 5’e yükselirken AKP; BDP ve CHP’ye şimdiye kadar kimsenin adaylık için başvuruda bulunmadığı görüldü.
       Tan Demirkaya, yıllarca MHP ve ülkücü camiada yer alan ve 1 Kasım 1988 yılında PKK terör örgütünce şehit edilen Turgut Demirkaya’nın oğludur. İşletme mezunu olan Tan Demirkaya bir süre Telokom’da çalıştıktan sonra istifa ederek ticaretle uğraşmaya başlamıştı.

Facebook Beğenenler

  1. Guest 2013-06-13 17:22:57

    İnşallah bu sefer biz Azeriler başka başka adaylar çıkarıp oyları parçalamayız, milletvekili seçiminde olduğu gibi tek yürek tek nefes oluruz İnşallah

  2. Guest 2013-06-13 22:36:20

    Mhp olaylarin icinde olsa pkk oraya giremezdi.biz yeterince sehit verdik ne manaya geliyor.artik memleket batsada biz yokuz mu demek bu.nerde bu memleketin sahibi ulkuculer yada ulkumuz neydi.

  3. Guest 2013-06-21 08:01:35

    Babasinin Mert ve Yiyitce Yasayisini ve Sehatetini bu vesileyle yad ediyor Allahtan Rahmet diliyorum.<br />Tan Bege Siyasi hayatinda basarilar diliyorum <br />saygilarimla<br />E.Yildiz

  4. Guest 2013-08-11 11:06:30

    Tan kardeşim başarılarının devamını dilerim.Rabbim yar ve yardımcın olsun.<br /> Tarihini geçmişini bildiğim kardeşim ,inşallah kazanacaksın.Yanındayız.<br /> Kars Dedekorkut 76 mezunlarından<br /> Öğretmen Yusuf Aydemir.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.