Erzincan ‘dan Nahçivan’a gönül köprüsü

Tarih : 2013-06-19 / Kategori : Sağlık

Erzincan ‘dan Nahçivan’a gönül köprüsü

         Erzincan Üniversitesi Tıp Fakültesinde görevli iki doktor Nahçivan Özerk Cumhuriyetine giderek tıp fakültesinde konferans verip, gelişen tıp konusunda öğrenci ve öğretim görevlilerini bilgilendirdiler.
        Edinilen bilgiye göre, Erzincan Üniversitesi Tıp Fakültesinde görev yapan Iğdırlı Kalp Damar Cerrahı Yrd.Doç.Dr. Oruç Alper Onk ve Kardioji Bölüm Başkanı Prof.Dr. Ergün Topal Nahçıvan Devlet Üniversitesinin davetlisi olarak Nahçıvan’a giderek Tıp fakültesi öğrencilerine yönelik konferans verdiler.
         Nahçıvan Devlet Üniversitesi  öğrencileri tarafından ilgi ile dinlenen Yrd.Doç.Dr. Oruç Alper Onk ve Kardioji Bölüm Başkanı Prof.Dr. Ergün Topal, sorulan soruları cevapladılar.
        Başarılı bir doktor olan Alper Onk, imkanlar sağlansa Nahçivan da kalp ameliyatı yapabileceklerini, bunu da hizmet olarak yapacaklarını hiçbir ücret talep etmiyeceklerini söyledi.
        Iğdırlı  ve Nahçivanlı hastaları Erzincan Üniversitesine beklediğini ifade eden Onk, “Üniversitemizde her türlü ameliyatı yapıyoruz kapımız herkese açıktır.” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.