MHP Iğdır Milletvekili Oğan, Iğdır İmar İşleri Müdürü'nün Görevden Alınmasını İstedi

Tarih : 2013-07-11 / Kategori : Siyaset

MHP Iğdır Milletvekili Oğan, Iğdır İmar İşleri Müdürü'nün Görevden Alınmasını İstedi

    MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, belediye bültenindeki yazısında 'Türk nüfusu ürkütülmeden Iğdır'ın Kürtleştirilmesi gerektiğini' anlattığını öne sürdüğü Belediye İmar İşleri Müdürü Adem Yaşa hakkında gereğinin yapılması için İçişleri Bakanı'nı göreve çağırdı.
    MHP Iğdır Milletvekili Oğan, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında Iğdır Belediyesi İmar İşleri Müdürü Adem Yaşa'nın, belediye bülteninde yer alan yazısını göstererek, yazıda Türk nüfusu ürkütülmeden Iğdır'ın Kürtleştirilmesi gerektiğinin anlatıldığını savundu. Çözüm süreci çerçevesinde terör örgütü PKK'nın siyasete ısındırılmak istendiğini öne süren Oğan, belediyelerin görevlerinin, kentlerin etnik yapısını değiştirmek olmadığını kaydetti. İçişleri Bakanı Muammer Güler'i göreve davet eden Oğan, Yaşa ile ilgili gerekli işlemlerin yapılmaması halinde bölge halkının gereğini yapacağını ifade etti.
    Gazetecilerin sorularını da cevaplayan Oğan, terör örgütü PKK'nın yönetiminde değişikliğe gidildiği yönündeki haberlerin hatırlatılması üzerine, eline 40 bin insanın kanı bulaşan örgütü kamuoyuna şirin göstermek için bir makyaj niteliği taşıyan girişimlerde bulunulduğunu söyledi.

Facebook Beğenenler

  1. Guest 2013-07-11 10:15:20

    saygilar.igdir bu kardesimizi harcasa yaziklar olsun igdira.bu kardesimiz herseyin iyisini dogrusunu yapmaya gönül koymus kardesimiz. desteklenmesi lazim birlik olmak lazim yanliz burakmamak lazim türkü kürdü cerkezi lazi hep birlikde.bizim bir birimizi yememiz icin ugrs verenler var onlarda sanmasinlar bu isi kerkük gibi yapacaklarina orda babalari yanlarinda burda yok onlar kayib edecek onlar yok olacak akilli olsunlar bunun sonu ölümdür.........

  2. Guest 2013-07-18 14:52:03

    Adem Başkana katılıyorum IĞDIR'ın ETNİK yapısı derhal değitirilmelidir. Erzurumlu yurttaşlarımız getirip Iğdır 'a yerleştirilmelidir. Çünkü Iğdır'a derhal tam teşekkülü hastaneler yapılırdı. Yatırımlar gelirdi. Doğalgaz yanı başımızdan ta ankara-istanbula gidiyor, sahipsizlikten ığdır kışı en kirli il unvanı alıyor. En basit bir hastalıkla Erzurum yolunu tutuyoruz. Kimimiz yolda ölüyor, kimisi orada aylarca kalıyor, Hatta kimisi ölüsüne sahip çıkmıyor ve kimsesiz mezarına gömülüyor.Bizim siyasetcikler ise etnik-metnikle uğraşıyorlar, çünkü Iğdırda yaşayamıyorlar. Iğdırdaki kürtlerle azerilerin hiçbir sorunu yoktur. Sadece seçimden seçimedir. Çünkü onların derdi bu halk üzerinden rant sağlamaktır. Bu halkın Erzurumlular gibi düşünmeli Iğdıra gelecek hazırlanmalıdır. Iğdırda Etnik sorun yoktur. Etle-tırnak olmuş kardeşlik vardır. Bunun ayırma kaleşliğine kimse soyunmasın. Iğdır halkı artık uyandı bu söylemlerin ve eylemlerin zarar getirdiğini anladılar. SELAMLAR

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.