Iğdır’da Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Açılıyor

Tarih : 2013-07-31 / Kategori : Sağlık

Iğdır’da Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği Açılıyor

        Her geçen gün gelişen ve büyüyen Iğdır’da İhtiyaç duyulan özel diş polikliniği açılıyor.
    Mevcut özel diş muayenehanelerine ilave olarak açılacak olan özel diş polikliniğinde implant diş tedavisi de yapılacak.
             Iğdır'da özel bir diş polikliniği kuran Dr. Mikail Ömergil, “Iğdır her gün gelişiyor ve vatandaş diş sağlığı konusunda bilinçleniyor. Bu kapsamda dişlerini impilant yaptırmak istiyor. İmplant içinse Erzurum iline gidiyor. Gidip gelmek büyük sıkıntı bu eksikliği görünce arkadaşımla birlikte  bu polikinliği açtık. Alanında yetkin estetisyen, çene cerrahı ve ortodontist uzmanlarımız ile, ileri teknoloji cihazlarımız ve ekipmanlarımızla Iğdır halkının diş hekimi  ihtiyacına cevap vereceğiz. Vatandaşımız  Erzurum iline gitmekten kurtulacak.” dedi.
           Her türlü alt yapı çalışmasını tamamladık, bir ay içinde eksik malzemelerimiz gelecek hizmet vermeye başlayacağız diyen  Dr. Mikail Ömergil, şunları söyledi. ”Bölgemize   ilk kez getirilen  son teknoloji  çevre illerimizde dahi bulunmayan panoromik röntgen cihazımızla halkımızın başka illere giderek hem maddi hem de manevi açıdan mağdur olmalarını önlemeyi ve halkımıza en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktayız.  Öncelikle amacımız diş tedavilerinde  Iğdır’ımızın  ve bölgemizin en önemli eksiği olarak görülen kurumsal ve profesyonel hizmeti gerçekleştirmektir. Bu amaçla alanında uzman hekimlerle polikliniğimizi hizmete açıyoruz. Diş çürüklerinde ve diş tedavilerinde dünyada uygulanan son teknolojilerle hastalarımızın en iyi tedavileri en iyi şartlarda almalarını amaçlıyoruz, kurumsal bir diğer amacımız Iğdır ilimizi bölgemizin sağlık merkezi haline getirmektir.  Hizmette öncelikle hasta  memnuniyeti olduğu bilinciyle işlemlerimizin tümüne kurumsal garanti vermekteyiz.  Kars, Ağrı ve Ardahan'a yakınız, vatandaşlarımıza modern bir ortamda diş tedavisi için hizmet etmeye çalışacağız, implant, ortodontik (tel) tedavisi için kollarımızı sıvadık. Iğdır halkının desteği ile başarılı olacağız” şeklinde konuştu.

Facebook Beğenenler

  1. Guest 2013-07-31 20:02:24

    Iğdır için gerçekten büyük şans

  2. zeyno1954 2013-08-16 07:39:16

    sadece ığdırımıza değil çevre illerimiz için de büyük bir şans,umarım kıymetini biliriz.

  3. ayşe 2013-08-18 10:59:52

    cok güzelde sgk karşılıyormu acaba acil cvb yazabilirmisiniz?

  4. burcu 2013-09-18 07:35:06

    Meraba ben,tel kullanıyordu Iğdır'a gelmeden önce tellerim çıktıktan sonra şeffaf plak kullanmaya başladım ve kırıldılar.Acaba orada yaptırabilme şansım var mı?

  5. Balkan 2017-10-28 13:53:57

    Implant dedigimiz dis teli mi oluyo.dis teli takıliyor mu???

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.