Ak Parti’de Bayramlaşma Heyecanı

Tarih : 2013-08-12 / Kategori : Siyaset

Ak Parti’de Bayramlaşma Heyecanı

Ak Parti Eski Milletvekili Ali Güner “Birisi Türkistan’ı, Birisi ise Kürdistan’ı Kuracakmış, Iğdır’ı Kurun Iğdır’ı dedi.”

    AK Parti Iğdır  İl Başkanlığı tarafından organize edilen bayramlaşma programında, AK Parti İl Başkanı Mustafa Buluş, Eski Milletvekili Ali Güner, Belediye Başkanları,  partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı. AK Parti İl Başkanlığı toplantı salonunda gerçekleşen bayramlaşmada konuşan İl Başkanı Mustafa Buluş, “Bu gün aramazda bulunan bulunmayan herkesin ramazan bayramını kutluyorum. Ramazan bayramını tüm dünyaya, islam alemine, Ülkemize ve Iğdır’ımıza hayırlı ve uğurlu olmasını barış ve huzur içinde geçmesini diliyorum.“ dedi.
    Buluş “seçim sürecine yaklaşmış bulunmaktayız. Burada herkese önemli görevler düşmektedir.
“Iğdır’ı AK belediyecilikle buluşturmak için bir vücudun kılcal damarları gibi hep birlikte çalışmalıyız.  Bayram gününde dahi çevremizin kirli olmasından dolayı hepimiz utanç duymaktayız. İnşallah bir dahaki bayramda bu günleri görmek zorunda kalmayız.  Iğdır halkının 5 yıl daha beklemeye ve bu kötü durumu kabullenmeye hakkı yoktur. Bunun cevabını Iğdır halkı gelen seçimde vermelidir. Ak Parti olarak Iğdır’da hiçkimseye yanlış yapmadık. Genel teşkilat ve genel merkez olarak hiç yanlış yapmadık. Hep Iğdır’ı düşündük ve Iğdır’a hizmeti insanlarımızın ayağına kadar getirdik. Iğdır’ın birlik ve beraberliği için üzerimize düşen herşeyi yaptık. Toplumun tüm kesimlerini kucakladık. Kimseyi ötekileştirmedik ama bununda karşılığı bu olmamalıydı.  Iğdır’ın Ak Partiye ihtiyacı vardı, bir insanın ekmeye suya nasıl ihtiyacı varsa Iğdır’ında Ak Partiye ihtiyacı vardır. Tüm teşkilat olarak biz Iğdır il belediyesini kazanacağımıza inancımız sonsuzdur. Bu işi hep birlikte kazanacağız. Kazanmayada mecburuz.“ şeklinde konuştu.
     Daha sonra Iğdır Ak Parti Eski Milletvekili Ali Güner ise, “Öncelikle hepinizin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, bayramın barışa, kardeşliğe, sevgiye, hayra vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.
    Güner, “Yaklaşan seçimde Ak belediyeciliğin ne olduğunu, hizmetin ne olduğunu, bu şehirdeki herkese göstereceğiz. Bu yüzden çok çalışacağız. Iğdır yıllardır hizmetlerden geri kalmış önümüzde yerel seçim yaklaşıyor. Ali Güner şura gitti, Ahmet şura gitti dedi koduya iftiraya kulak vermeyeceğiz. Iğdır’ın gelişmesi için 100 Trilyon gerekiyor. Diğer siyasi partilerimiz neler yaptı yaptıklarına da teşekkür ediyorum ama Iğdır için yeterli oldumu hayır olmadı. Iğdır’ı hep birlikte nereye kadar götürebiliriz. Bunu tartışalım. Birisi kürdistanı kuracakmış bırakın bunu Iğdır’ı kurun Ben Kürtüm kürtlüğümle gurur duyuyorum. Bu vatanı seviyorum, Bayrağı için, vatanı için, birlik, beraberlik için  herşeyimi feda ederim. Ben başka bir partideydim baktım bir  faydam yok sadece maaşımı alıyorum. Farklı bir partiye geçtim. O geçmek çok kötü birşey ama geçmemle bir çok hizmet yaptım. Birileri televizyonda Başbakan’dan tut herkese vuruyor. Ak Parti şöyle yaptı şu şöyle yaptı diye. Açık açık söyleyeyim Sinan Oğan bey Iğdır Milletvekilimi oldun gidip istifa edecektin Ak Partiye geçecektin. İl Başkanlığını da yanına alacaktın, Iğdır’ın birlik ve beraberliği için kılıcının arkasıda kesecekti önüde. Bugün Iğdır bire beş katlayacaktı. Televizyonda diyorsunuz valla din elden gidiyor. Din elden gitmiyor. Iğdır elden gidiyor.  Kendi nevsimize yanlış yapmış olabiliriz ama Iğdır halkına yanlış yapmayalım.  Doğalgaz yarım kalmış, Ağrı’dağının Turizme açılması yarıda kalmış, bir çok projeler var ve ben isterdimki Sinan bey ve Pervin hanım kürsiye çıktıkları zaman benim hükümetime şunu söylesinler; Doğalgaz noldu niçin bitmiyor. Demiryolu niçin bitmiyor. Bizim mevcut olan projeleri takip etsinler. Ses seda yok. İllaki biz kazanacağız aha kazandın noldu hiçbirşey olmadı. Ak Parti olarak yönetim olarak çok çalışmalıyız. Aday adaylarımız nerde açıklayan yok, açıklayalımki partimizin gücü ortaya çıksın iki kişi açıklamış olmaz herkes adaylığını açıklayacak ki partinin gücünü görsünler.” şeklinde konuştu.
    Konuşmaların ardından milletvekilleri ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Buluş, partililerle ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.