Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinin Açılışı Yapıldı

Tarih : 2013-08-29 / Kategori : Sağlık

Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinin Açılışı Yapıldı

Iğdır’da Açılışı yapılan Özel Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinde İmplant diş tedavisi yapılacak.

    Iğdır’da hizmete açılan Diş polikliniğin açılışına İl Sağlık Müdürü Dr. Alparslan Erol, Milli Eğitim Müdürü Dinçer Ateş, Iğdır Belediye Başkan Vekili Ayşegül Yaşar, Azerbaycan Kars Başkonsolos Yardımcısı Asiman Aliyev, 112 il Ambulans servisi Başhekimi Dr. Taner Başaran, İş Bankası Müdürü İbrahim Silgan, MHP İl Başkan Yardımcısı Nevzat Sucu, Kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
    Açılışta açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Alparslan Erol, “Iğdır her alanda olduğu gibi sağlık alanındada hızlı bir şekilde gelişmekte. Sağlık alanında Iğdır’a en iyi hizmeti sunacak olan Özel Ağız ve Diş Sağlığı polikliniğinin açılması büyük bir ihtiyaçtı ve gerekliydi. Özellikle İmplant diş tedavi polikliniği  Iğdır için önemlidir”  dedi. Müdür Erol, Diş sağlığının önemine dikkat çekti, açılan diş polikliniğin Iğdır’a hayırlı olması temennisinde bulundu.
  Iğdır’da özel bir diş polikliniği kuran Dr. Mikail Ömergil, “Iğdır her gün gelişiyor ve vatandaş diş sağlığı konusunda bilinçleniyor. Bu kapsamda dişlerini implant yaptırmak istiyor. İmplant içinse Erzurum iline gidiyor. Gidip gelmek büyük sıkıntı, bu eksikliği görünce arkadaşımla birlikte  bu polikinliği açtık. Alanında yetkin estetisyen, çene cerrahı ve ortodontist uzmanlarımız ile ileri teknoloji cihazlarımız ve ekipmanlarımızla Iğdır halkının diş hekimi  ihtiyacına cevap vereceğiz. Vatandaşımız  Erzurum iline gitmekten kurtulacak.” dedi.
            Dr. Mikail Ömergil şunları söyledi. ”Bölgemize   ilk kez getirilen  son teknoloji  çevre illerimizde dahi bulunmayan panoromik röntgen cihazımızla halkımızın başka illere giderek hem maddi hem de manevi açıdan mağdur olmalarını önlemeyi ve halkımıza en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktayız.  Öncelikle amacımız diş tedavilerinde  Iğdır’ımızın  ve bölgemizin en önemli eksiği olarak görülen kurumsal ve profesyonel hizmeti gerçekleştirmektir. Bu amaçla alanında uzman hekimlerle polikliniğimizi hizmete açtık.
      Diş çürüklerinde ve diş tedavilerinde dünyada uygulanan son teknolojilerle hastalarımızın en iyi tedavileri en iyi şartlarda almalarını amaçlıyoruz, kurumsal bir diğer amacımız Iğdır ilimizi bölgemizin sağlık merkezi haline getirmektir.  Hizmette öncelikle hasta  memnuniyeti olduğu bilinciyle işlemlerimizin tümüne kurumsal garanti vermekteyiz. Kars, Ağrı, ve Ardahan’a yakınız, vatandaşlarımıza modern bir ortamda diş tedavisi için hizmet etmeye çalışarak implant ortodontik (tel) tedavisi için kollarımızı sıvadık. Iğdır halkının desteği ile başarılı olacağız “ şeklinde konuştu.
    Yapılan konuşmaların ardından polikliniğin açılışı yapıldı. Açılış kokteyl ve ikramla devam etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.