Sahabet Turan Ak Parti Melekli Beldesi Belediye Başkan Aday Adayı

Tarih : 2013-09-04 / Kategori : Siyaset

Sahabet Turan Ak Parti Melekli Beldesi Belediye Başkan Aday Adayı

       Yıllarca Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü ve Öğretmen evi müdürlüğü yapan Sahabet Turan yapılacak olan yerel seçimlerde Ak partiden belediye başkan aday adayı olduğunu açıkladı.
      Melekli beldesinde yaşayan ve Melekli beldesinin en büyük kabilesi olan Turan ailesini bir araya toplayarak yemek yiyen ve onların adaylık konusunda görüşünü alan Sahabet Turan, yaptığı konuşma da “Bizler büyük bir aileyiz. Yıllarca başkalarını kazandırmak için uğraştık durduk. Ben sırf Melekli beldesine hizmet edeyim diye aday olmak istedim. Eyer sizler, büyüklerim, kardeşlerim uygun görüyor destek verecekseniz aday olayım yoksa olmayayım. Belediye seçiminde de aday olmama destek olur, tek yumruk olursanız aday adayı olayım, yoksa vaz geçeyim.” dedi.
      Toplantıya katılanlarda “Turan ailesi olarak sizi destekliyoruz, aday olmanı istiyoruz hayırlı olsun” dediler.
      Sahabet Turan da, Ak partiden hizmet etmek amacıyla belediye başkanlığına aday adayı olacağını belirtti. Katılanlarda coşku ile alkışlayarak desteklerini verdiklerini belirttiler.

Facebook Beğenenler

  1. orçun 2013-09-04 06:46:24

    akp'den kendi babam bile aday olsa oy vermem

  2. Necdet Akgün 2013-09-04 09:49:40

    YEŞİL IĞDIR'A MELEKLİ GERÇEĞİ... <br />BİR: Melekli Beldesi'nin KURUCUSU ve en büyük kabilesi DOLABILAR'DIR. (RAMAZAN VE YUSUF OĞULLARI)<br />karışıklık olmasın diye; değişik 26 soyadı ile nüfusa kayıt yaptırmışlardır. Bunlardan bazıları:<br />KUBANLAR,ÇATAKLAR,AKGÜNLER. TUFANLAR,SAYANLAR, BABRAKLAR, YEŞİLYAPRAKLAR, SAYIMLAR, AKPOLATLAR'DIR<br />İKİ: Gerçek demokrasilerde sadece iktidar partisi yerle idarede iş yapmaz, tüm partilerden seçilenler yapar. Ben seçilirsem iktidar partisi olduğumuz için çok hizmet gelir mantığı; ilkel ve de demokrasi dışı bir yaklaşımdır. Paris ve Londra yıllarca muhalefetçe yönetildi. Berlin de öyle...<br />Eskişehir ve İzmir'i Dünya takdir ediyor.<br />Seçilmiş kişiler, iktidarların gölgesiyle iş yapmaz. Adalet korkusuyla iş yapar. Lider olmak ayrı iş, iktidar gölgesinde yaşamak ayrı bir iştir.<br />SEÇİM ÖNCESİNDE, IĞDIRLI HEMŞEHRİLERİME SAYGILARIMLA ARZ EDERİM<br />Tarihi gazetemiz Yeşil Iğdır'a daha nice yayın hayatı dileriz.<br />HEP OKURUM SİZİ, ANCAK İLK YORUMU YAPTIM. <br />Necdet AKGÜN<br />ANKARA

  3. kaya 2013-09-04 10:54:12

    Igdır dan AKP ye oy verilirmi.....

  4. meleklice 2013-09-26 08:37:54

    sadece turan kabilesi içinmi seçiliyor yoksa melekliye hizmet içinmi turanların çoğuyla zıt olduğunuda biliyoruz. 5000 nufuzlu kasabadır bu kabileler yarışı olmaz bu köyde mehmet bey en az kabileye mahsup birisi olmasına rağmen hizmetlerinden ve dürüstlüğünden dolayı kasaba halkı onu iki dönem seçmiştir. hizmet yarışı olsun istiyoruz

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.