MHP Iğdır Milletvekili Dr. Sinan OĞAN, Yeşil Iğdır Engelliler Spor Kulübü Derneği ile Bakan Fatma ŞAHİN’i Ziyaret Etti

Tarih : 2013-09-05 / Kategori : Siyaset

MHP Iğdır Milletvekili Dr. Sinan OĞAN, Yeşil Iğdır Engelliler Spor Kulübü Derneği ile Bakan Fatma ŞAHİN’i Ziyaret Etti

    Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır Milletvekili Dr. Sinan OĞAN, Yeşil Iğdır Engelliler Spor Kulübü Derneği üyeleri ile birlikte Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma ŞAHİN’i ziyaret etti. Dr. Sinan OĞAN başkanlığındaki heyette Yeşil Iğdır Engelliler Spor Kulübü Derneği Başkan Yardımcısı Hakan ABAKAY, derneğin yönetim kurulu üyeleri, antrenör ve sporcular yer aldı. OĞAN, Iğdırlı engelli vatandaşlarımızla yakından ilgilendi.
    Ankara’da katıldıkları turnuvada tüfek atıcılığı dalında Türkiye üçüncüsü olan Yeşil Iğdır Engelliler Spor Kulubü, ziyaretlerinde Bakan Fatma ŞAHİN’e yaşadıkları sorun ve sıkıntılardan bahsetti. Sorunların aşılması noktasında Iğdırlı engelli vatandaşlarımıza destek olacağını belirten Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma ŞAHİN, Iğdırlı engelliler için asansörlü araç tahsis edileceğini söyledi. Bakan ŞAHİN ayrıca heyette bulunan Nusret AÇIK ve Murat SEVGİ’nin de iş konusundaki sorunlarını dinledi. Mevzuat çerçevesinde destek olacağını bildirdi. Fatma ŞAHİN, sohbet esnasında MHP Iğdır Milletvekili OĞAN’ın ilinin sorunlarını en iyi takip eden milletvekili olduğunun altını çizdi.
    OĞAN ise görüşmede Iğdır’ın da içerisinde bulunduğu birçok Doğu ilinde yaşayan engellilerin Batı illerinde yaşayanlara göre daha büyük sıkıntılar yaşadığını vurguladı. Sinan OĞAN, sosyal devlet olmanın bir gereği olarak Doğu’da imkansızlıklar içerisinde hayatını devam ettiren vatandaşlara pozitif ayrımcılık yapılması ve haklarının genişletilmesi gereğini Bakan Fatma ŞAHİN’e iletti. Dr. Sinan OĞAN ayrıca Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı ŞAHİN’e Iğdır’a vermiş olduğu destekten ötürü teşekkür etti.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.

Kerbela

Kerbela Sayfası