Vali Ahmet Pek, Özel Iğdır Hastahanesinde İncelemelerde Bulundu

Tarih : 2013-09-09 / Kategori : Sağlık

Vali Ahmet Pek, Özel Iğdır Hastahanesinde İncelemelerde Bulundu

        Kamu ve özel sağlık kuruluşlarında sunulan sağlık hizmetlerini yerinde tespit etmek ve yapılan çalışmalar konusunda yetkililerden bilgi almak üzere incelemelerini devam ettiren Vali Ahmet Pek, bu bağlamda İl Sağlık Müdürü Dr. Alparslan Erol ile birlikte Özel Iğdır Hastanesini ziyaret etti.
    Hastane yetkililerince karşılanan Vali Ahmet Pek, öncelikli olarak muayene olacak hastalarla sohbet ederek, geçmiş olsun diledi. Ardından hastanenin işleyiş düzeni, hekim ve sağlık personeli kadrosu ve verilen hizmetlerle ilgili bilgiler aldı. Ziyaret esnasında ilimiz ve ülkemizde yaşanan sağlıkla ilgili gelişmeler ve sorunlar da değerlendirilerek, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
    Hastanenin çeşitli birimlerinde bizzat incelemelerde bulunan Vali Pek, tedavi görmekte olan hastaları da ziyaret ederek, sunulan hizmetlerden memnun olup olmadıklarını sordu.
    İlimizde çağdaş sağlık hizmetlerinin verilmiş olmasından büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Vali Pek, sağlık sektöründe çalışan kişilerin her zaman özveri ile görev yapması gerektiğine dikkat çekti.
    Vali Pek, hastaneden ayrılırken doktorlara ve çalışanlara görevlerinde başarılar diledi.

Facebook Beğenenler

Yorum yapılmadı!

Yorum yapmak için aşağıdaki formu kullanabilirsiniz.

Yorum Yaz!

E-Posta adresiniz yayınlanmayacaktır.
* İşareti olan alanlar gereklidir.